Start onderhandelingen cao Rabobank

Vrijdag 3 november starten de onderhandelingen tussen Rabobank en de vakorganisaties (De Unie, CNV Vakmensen en FNV Finance) over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao). Denk en praat mee over wat jij belangrijk vindt!

In gesprek met elkaar

De huidige Rabobank cao loopt tot 1 juli 2024. Gezien de signalen vanuit medewerkers vinden partijen het belangrijk om nu al met elkaar in gesprek te gaan. Partijen hebben afgesproken dat de gesprekken in ieder geval gaan over loon, verlof en de looptijd van de cao. Uit de korte peiling die we in september hebben uitgezet is ook gebleken dat het belangrijk is dat we ons vooral richten op het herstel van koopkracht, het liefst op korte termijn. Daarnaast is verlof een belangrijk onderwerp. Daarom zijn dit de onderwerpen waarmee we het eerst aan de slag gaan. Om precies te weten wat jij belangrijk vindt en van de onderhandelingen verwacht, willen we je vragen mee te werken aan een korte enquete over deze onderwerpen. Iedereen mag de enquete invullen, dus deel hem gerust met je collega's die (nog) geen lid zijn. We willen wel weten of mensen lid zijn om uit te vinden of  onze leden er hetzelfde over als jouw collega's die geen lid zijn.

Ga naar de enquête

Kaderleden aan de onderhandeltafel

Aan de onderhandelingstafel is elke vakorganisatie vertegenwoordigd door een bestuurder / belangenbehartiger en twee kaderleden. Kaderleden zijn Rabobank collega’s die actief lid zijn van een vakorganisatie. Namens CNV Vakmensen zijn dit Anja van der Kooi (Rabobank) en Harrie Reumkens (Obvion).

Cao-online

Het hele cao-traject is ook online te volgen en je kunt ook echt meedoen. Stel je vragen of reageer op nieuws, op ons of op elkaar. belangrijk, want het gaat om jouw cao.

Bedankt alvast voor jullie input en neem gerust contact op als je nog vragen of opmerkingen hebt !

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error