November is Maand van de Vakbond bij ING

Hoe zou jouw werksituatie bij ING eruit zien zonder vakbond? Geen weekend, geen vakantie? Tijdens de laatste cao-onderhandelingen hebben we laten zien dat we samen sterk staan. En 2024 is het jaar van de nieuwe pensioenafspraken! Met CNV heb jij invloed op jouw arbeidsvoorwaarden. Hoe meer leden, hoe beter de cao.

Jij bent al lid dus jij weet waarschijnlijk wel waarom het belangrijk is om je te verenigen om samen goede dingen te kunnen bereiken.

November = Maand van de Vakbond

ING betaalt een jaar lang de contributie van het nieuwe lid. Tenminste, als je collega in november 2023 lid wordt. Gratis lidmaatschap dus! Samen met jou en liefst zoveel mogelijk collega's zetten wij ons in voor ontwikkelingsmogelijkheden, reiskostenvergoedingen en hybride werken. Een goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden geen cao.

Maak jij jouw collega lid, dan ontvang jij een keuzecadeaubon t.w.v. € 20,- per lid! Misschien kom je ons de komende maand tegen op jouw kantoor. Leuk om je te ontmoeten en om het gesprek aan kunnen gaan. We dragen onze leden een warm hart toe.

Ga naar de actiesite

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error