Heb jij gebruik gemaakt van het flexibele feestdagenverlof ABN Amro?

CNV Vakmensen, de andere bonden en ABN AMRO hebben eind 2021 in de cao afgesproken dat je in 2022 de mogelijkheid had om twee feestdagen in te ruilen voor een andere feestdag. Het ging om een pilot in 2022. De pilot wordt binnenkort geëvalueerd en wij zijn benieuwd naar jouw ervaring en je mening.

Wat was de afspraak?

In 2022 mocht je maximaal 2 van de in de cao genoemde feestdagen inruilen voor een andere voor jou belangrijke feestdag (1e Kerstdag, 1e Paasdag en 1e Pinksterdag konden niet worden ingeruild). Het ging om een pilot van één jaar. 

Evaluatie

Binnenkort praten we met de bank over voortzetting, wijziging of stopzetting van deze pilot. Wij vinden het belangrijk om te horen wat jouw ervaringen zijn met en mening over de pilot. Op basis daarvan gaan we het gesprek met de bank aan. We hebben een korte vragenlijst opgesteld. Met deze link kom je in de korte, digitale vragenlijst. We vragen je om deze zo snel mogelijk in te vullen, maar uiterlijk 15 januari a.s. Ook als je (nog) geen gebruik gemaakt hebt van de mogelijkheid om een feestdag om te ruilen, willen we graag weten hoe jij tegen deze mogelijkheid aankijkt. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan vind je de link in dezelfde nieuwsbrief die op de cao-pagina is geplaatst: Cao ABN AMRO | CNV Vakmensen 

Vragen?

Heb je vragen of wil je mij iets laten weten? Mail mij op a.bulsink@cnvvakmensen.nl of spreek één van je collega's aan die actief is voor CNV Vakmensen. De namen tref je hieronder aan.

2023

Natuurlijk wensen we jou en de mensen die je lief zijn, al het goede. Wij blijven ons onverminderd voor jou en je collega's inzetten, ook in 2023! 

Mede namens Ad de Jong, Wim Janse, Erwin van Elst, Erik van der Hoven, Dineke van der Korst, Elvira van Koert, Kirsten Westerhoven en Carel Deden,
Aletta Bulsink, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2047 1888 / a.bulsink@cnvvakmensen.nl