WhatsApp groep Rabobank

Ben je al lid geworden van de CNV vakmensen WhatsApp groep voor medewerkers van de Rabobank? De App groep is voor leden maar ook niet leden zijn van harte welkom.

De komende tijd delen we zoveel mogelijk informatie over de invoering van de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) die op 1 juli jl. is ingegaan. Vakbonden maken deel uit van de werkgroep die bezig is met de voorbereiding van de besluiten die moeten worden genomen voor de invoering van de WTP bij de Rabobank. De communicatie vanuit deze werkgroep wordt gedaan vanuit de werkgever op jullie intranet, maar het kan ook zijn dat wij extra informatie delen of iets wat specifiek van belang is voor leden van CNV. Nog niet in de WhatsApp groep?  Via deze link kun je je aanmelden.

Cao-traject

Daarnaast gaan we bezig met de voorbereidingen op het cao-traject die het komende half jaar weer van start gaan. Welke onderwerpen vind jij belangrijk om mee te nemen in de nieuwe cao? Hoe belangrijk zijn deze onderwerpen ten opzichte van elkaar? Wat heeft voorrang? Binnenkort kun je ook het cao-traject online volgen via de cao-tijdlijn Rabobank. Daar kun je ook je vragen stellen en reageren op berichten van CNV Vakmensen of van andere medewerkers.

Vanuit vakbonden hebben we tijdens de periodieke overleggen aangedrongen op een tussentijdse verhoging van het loon. Als er ontwikkelingen op dit gebied zijn zullen we jullie hier ook over informeren. De komende tijd zullen we ook onze kaderleden nog eens aan jullie voorstellen. Zij zullen ook aangeven waar zij zich voor inzetten als kaderlid van CNV Vakmensen.

Mis je iets?

Mocht je informatie missen, of wil je iets bij ons onder de aandacht brengen, dan horen we dat graag van je. Je kan je mail sturen aan e.jonker@cnvvakmensen.nl

Mede namens de kaderleden: Anja van der Kooi, Björn van der Meulen, Bert van Dijk en Harrie Reumkens

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

 

 

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error