1e peiling wensen nieuwe cao Rabobank

De cao loopt nog tot medio 2024 maar bij de Rabobank starten we vaak ruim van tevoren met de voorbereidingen op de cao-onderhandelingen en daarom halen we ook op tijd informatie op bij jullie, onze leden!

Cao-traject 2024

In de aanloop naar de vorige cao hebben wij gevraagd welke punten voor jullie van belang zijn. Er kwam toen een 6-tal punten naar voren die we opnieuw aan jullie voorleggen. Zijn deze punten nog altijd relevant of vind jij dat we ons vooral moeten focussen op een aantal daarvan?

Enquête

We hebben de enquête afgelopen dinsdag 12 september gedeeld in de Whats-App groep en de respons is boven verwachting goed. Daar zijn wij echt heel blij mee. Het kan zijn dat jij je aangemeld hebt voor de Rabo Whatsapp-groep, dan heb je de 1e verkennende enquête misschien al ingevuld. Zo niet dan hierbij het verzoek om de enquête in te vullen.

Klik hier voor de mini-enquête

Lidmaatschap van CNV Vakmensen

Weet iedereen bij de Rabo dat de kosten van het eerste jaar lidmaatschap door de werkgever vergoed wordt? De vakbondscontributie van de daarop volgende jaren kan fiscaal vriendelijk betaald worden als besteding van het Employee Benefit Budget. Dat is een cao-afspraak. Dat betekent dus dat je het eerste jaar gratis lid bent, je wel volledig gebruik kunt maken van alle voordelen van het lidmaatschap zoals; gezins-rechtsbijstand voor privézaken, hulp bij belastingaangifte, info en advies over jouw loopbaan en volledig stemrecht over de cao. Je betaalt zelf de contributie en declareert die bij je werkgever.

Maak jij je collega lid, dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,00 per geworven lid.

Klik hier voor de informatie over lid worden en het werven van leden

Cao-online

Op de cao-pagina is de cao-tijdlijn geactiveerd. Daar kun je reageren op, of naar aanleiding van, berichten, je vragen stellen en alle stappen van het cao-traject volgen. Neem een kijkje en sla de pagina op als bookmark.

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error