Teken de petitie voor een loonsverhoging bij ABN AMRO - NIEUWE LINK NAAR PETITIE

Gisteren is er een nieuwsbrief verstuurd met daarin een fout in de invulvelden, in deze nieuwsbrief is dat aangepast. Voor diegenen die het al ingevuld hebben, het verzoek om nogmaals de petitie in deze nieuwsbrief te tekenen. Excuses voor de overlast.
Naar aanleiding van het eerste gesprek over een nieuwe cao bij ABN AMRO blijkt dat de bank geen enkele uitspraak wil doen over het wel of niet vasthouden aan een 0-lijn als het gaat om een structurele salarisverhoging. Uit de ledenraadpleging is naar voren gekomen dat het tijd is om de bank een duidelijk signaal te geven dat medewerkers zeer teleurgesteld zijn over de houding van de bank. De gezamenlijke vakorganisaties CNV Vakmensen, FNV Finance en De Unie starten daarom een werknemerspetitie.

Verzoek om deze brief zo breed mogelijk onder jouw collega’s te delen

Het maakt daarbij niet uit of iemand lid is van een vakbond. Hoe meer handtekeningen, des te duidelijker het signaal dat wij met elkaar kunnen afgeven: “wij willen zicht hebben op een structurele loonsverhoging die tegemoet komt aan de stijging van de prijzen”.

Klik op TEKEN DE PETITIE of scan de QR-code (toegevoegd als bijlage).

Het eerstvolgende overleg met de bank staat gepland op 29 augustus 2022. 

Meepraten en vragen stellen 

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Ben je geen lid maar wil je vanaf nu wel stemmen en invloed hebben op de cao-onderhandelingen? Sluit je dan snel aan. Voor meer informatie ga je naar https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/

Dank je wel voor het invullen van de petitie en het aanmoedigen van je collega’s om dit ook te doen. Voor nu een goede zomer!

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen,

Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M  06-204 71 888
E  a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Downloads