ABN AMRO cao-overleg van start

Het overleg over een nieuwe cao voor jou en je collega's is op 29 januari van start gegaan. De inzet van CNV Vakmensen ontving je vorige week van ons. Hierbij een korte update.

Eerste overleg, toelichting voorstellen

Zowel de bank als de bonden hebben hun voorstellen toegelicht. Alle bonden hebben aangegeven loon het belangrijkste onderwerp te vinden. Daarom zouden we het overleg hierover graag als eerste willen voeren. De bank had een andere voorstelling van de volgorde van te bespreken onderwerpen.
Door de bank is een Exceloverzicht gemaakt van de voorstellen van de verschillende partijen. Dat is fijn en gemakkelijk omdat onderwerpen en voorstellen daardoor geclusterd worden wat zorgt voor een beter overzicht.

Volgend overleg 14 februari

Over de agenda en de onderwerpen voor het eerstvolgende overleg op 14 februari zijn we nog in gesprek. Hoe deze eruit gaat zien, zal binnenkort duidelijk worden. De onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen bestond deze keer uit Ad de Jong, Dineke van der Horst, Erik van der Hoven, Frank Toet en Suzan Peters.

Praat mee

Al onze nieuwsbrieven tref je op de cao-pagina aan waar je vragen kunt stellen en mee kunt praten over de cao. Ga naar de cao-pagina: Cao ABN AMRO | CNV Vakmensen

Aletta Bulsink, onderhandelaar 
M +31 6 2047 1888
a.bulsink@cnvvakmensen.nl