Direct contact
030 - 7511007

Werk jij in de Horeca?
Check nu je salaris!

 

Nog geen gouden bergen in je cao: maar wel stapje voor stapje richting betere arbeidsvoorwaarden. Elke horecawerkgever moet zich aan de cao houden en jij kunt erop rekenen dat je minimaal het salaris uit de cao krijgt. Meer mag natuurlijk altijd! Nu is het tijd om verder te bouwen aan de toekomst van jouw mooiste vak en dat kan alleen samen met jou en je collega’s.

Bekijk de cao Horeca

Niet iedere werkgever hield zich de afgelopen jaren aan de AVR (arbeidsvoorwaardenreglement) van Koninklijke Horeca Nederland. Zo’n AVR is immers niet verplicht. Een cao is wel verplicht. Dus kreeg je van jouw werkgever afgelopen jaren geen loonstijging? Dan ga je er nu niet 2,3% op vooruit, maar 4,5%. Dan geldt namelijk de 2,3% uit de cao plus de 2,2% die in de vrijwillige AVR stond. 

Vul hier jouw gegevens in, ga verder en bereken je nieuwe salaris.Zegt deze berekening hetzelfde als jouw loonstrook? Laat je horen op Je Achterban. Op deze online community ga je in gesprek met collega's en expert over jouw loon en kun je al je vragen stellen. Want wat doe je bijvoorbeeld als je loon niet klopt?

Laat je reactie achter op Je Achterban


Contactpersoon

Naam
Jacqueline Twerda
E-mail
j.twerda@cnvvakmensen.nl

Hulp nodig?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan