Direct contact
030 - 7511007

Er is eindelijk een cao Horeca!
Jouw mooiste vak nog mooier

 

Nog geen gouden bergen in de nieuwe cao: maar wel stapje voor stapje richting betere arbeidsvoorwaarden. Elke horecawerkgever moet zich aan deze cao houden en jij kunt erop rekenen dat je minimaal het salaris uit de cao krijgt. Meer mag natuurlijk altijd! Nu is het tijd om verder te bouwen aan de toekomst van jouw mooiste vak en dat kan alleen samen met jou en je collega’s.

Sinds 2014 was er geen cao meer, de laatste officiële loonsverhoging halverwege 2013. Na het aflopen van de cao leken er voor veel werknemers andere arbeidsvoorwaarden te gelden. Daar komt nu een einde aan. Na het mislukken van de laatste onderhandelingen in 2014, heeft CNV Vakmensen veel geïnvesteerd in de relatie met Koninklijke Horeca Nederland.Bekijk de nieuwe cao Horeca

Niet iedere werkgever hield zich de afgelopen jaren aan de AVR (arbeidsvoorwaardenreglement) van Koninklijke Horeca Nederland. Zo’n AVR is immers niet verplicht. Een cao is wel verplicht. Dus kreeg je van jouw werkgever afgelopen jaren geen loonstijging? Dan ga je er nu niet 2,3% op vooruit, maar 4,5%. Dan geldt namelijk de 2,3% uit de cao plus de 2,2% die in de vrijwillige AVR stond. 

Vul hier jouw gegevens in, ga verder en bereken je nieuwe salaris.Zegt deze berekening hetzelfde als jouw loonstrook? Laat je horen op Je Achterban. Op deze online community ga je in gesprek met collega's en expert over jouw loon en kun je al je vragen stellen. Want wat doe je bijvoorbeeld als je loon niet klopt?

Laat je reactie achter op Je Achterban


Contactpersoon

Naam
Jacqueline Twerda
E-mail
j.twerda@cnvvakmensen.nl

Hulp nodig?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan