Uitnodiging digitale bijeenkomsten cao Woondiensten

De voorbereidingen van de cao-onderhandelingen voor de cao Woondiensten 2024 zijn in volle gang. Ter voorbereiding organiseert CNV Vakmensen digitale bijeenkomsten. Er staan nog 2 digitale bijeenkomsten gepland, namelijk op dinsdagavond 4 april 2023 en donderdagmiddag 20 april 2023. Leden en niet-leden zijn van harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen. De digitale bijeenkomst van 13 april 2023 is, vanwege het digitale event “Zet ’n stap!”, komen te vervallen.

Uitnodiging digitale bijeenkomsten

Ter voorbereiding van de onderhandelingen voor de cao Woondiensten, organiseert CNV Vakmensen in de komende periode digitale bijeenkomsten. Inmiddels hebben er 2 digitale bijeenkomsten plaatsgevonden. De overige 2 bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Dinsdag 4 april 2023 om 19.30 uur, deelname kan via deze LINK,
  • Donderdag 20 april 2023 om 15.30 uur, deelname kan via deze LINK.

De eerder geplande digitale bijeenkomst van 13 april 2023 is komen te vervallen. Dit vanwege de startbijeenkomst van het medewerkers event “Zet ’n stap!” wat plaatsvindt op donderdag 13 april 2023.
We willen iedereen van harte uitnodigen daaraan deel te nemen. In deze nieuwsbrief vind je ook meer informatie over deze startbijeenkomst.

Vervroegde cao-onderhandelingen

Aedes heeft aan vakbonden aangegeven om de onderhandelingen over de cao Woondiensten 2024 eerder te willen starten. Na overleg binnen onze cao+-commissie Woondiensten (een betrokken groep leden werkzaam in de sector Woondiensten) heeft CNV Vakmensen besloten om op de uitnodiging van Aedes in te gaan.

Wij hebben daarom onze voorbereidingen voor het nieuwe cao-traject vervroegd. Ter voorbereiding organiseren we digitale bijeenkomsten. De eerste 2 bijeenkomsten leverden levendige discussies op. U bent van harte uitgenodigd om een digitale bijeenkomst bij te wonen.
Vervolgens zullen we onder de achterban een arbeidsvoorwaardenenquête uitzetten.

Uitnodiging startbijeenkomst integrale campagne Leren & ontwikkelen

In opdracht van cao-partijen organiseert Flow de integrale campagne Leren & ontwikkelen. U bent van harte uitgenodigd om op 13 april 2023 van 15.00 -16.00 uur deel te nemen aan de digitale startbijeenkomst. “Zet 'n stap!” is de naam van deze campagne. In deze startbijeenkomst word je uitgenodigd om een stap te zetten op het pad van leren en ontwikkelen.

“Zet ’n Stap!” is de titel van onze nieuwe campagne over leren & ontwikkelen. Want: in onze branche zijn er zóveel mooie mogelijkheden als het gaat om leren en jezelf ontwikkelen, maar weet jij ze ook allemaal te vinden? En belangrijker nog: gebruik je ze? In deze campagne richten we ons op ‘doen’: in beweging komen én blijven. Oftewel: stappen zetten! Hoe je deze eerste stap kunt zetten? Ga naar de website van Flow en schrijf je in.

Meer informatie vind je op de website van FLOW, daar kun je je ook aanmelden. Hieronder de tekst van FLOW zoals deze op hun website staat.

Trek alvast je schoenen uit!
Bij deze willen we je van harte uitnodigen om samen met ons de eerste stap te zetten: schrijf je in voor een heel bijzondere Stappenzettersshow op 13 april 2023, van 15:00 – 16:00 uur. Tijdens deze online show laat Mind-illusionist Jochem Nooyen ons ontdekken dat niks is wat het lijkt, en dat verwondering alles te maken heeft met leren. Kan hij jouw gedachten lezen vanuit een digitaal theater?

Meepraten en reageren

Op de cao-pagina kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: Cao Woondiensten | CNV Vakmensen. Op deze pagina kunt u ook de deelnamelink van de digitale bijeenkomsten vinden voor diegenen die deze nieuwsbrief per post ontvangen.

Lid worden

Maak jouw ongeorganiseerde collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan € 20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap. Meer informatie kun je vinden op www.cnv.nl/lid-worden.

Namens CNV Vakmensen,
Ronald Everard, kaderlid en lid onderhandelingsdelegatie 
Stan Westerink, kaderlid en plv. lid onderhandelingsdelegatie

Robbim Heins
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 87
E  r.heins@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error