REMINDER: digitale bijeenkomsten cao Woondiensten, achterban aan zet

CNV Vakmensen onderhandelt voor jullie. We zijn benieuwd naar jullie opmerkingen/reacties. Volgende week komt de kadergroep (actieve leden binnen de Woondiensten bijeen) om onze inzet verder af te stemmen. Maar, we zijn ook benieuwd hoe jij er in staat. De komende tijd zul je meer van ons horen.

We willen je alvast uitnodigen voor één van de digitale bijeenkomsten:
- Dinsdag 19 september 2023 om 15.30 uur, deelname kan via deze LINK,
- Donderdag 21 september 2023 om 15.30 uur, deelname kan via deze LINK,
- Maandag 25 september 2023 om 15.30 uur, deelname kan via deze LINK.

Graag horen we jullie mening over de opstelling van Aedes. Leden en niet-leden zijn van harte welkom om aan de bijeenkomsten deel te nemen. Nodig je collega ook uit.

Meepraten en reageren

Als CNV Vakmensen kunnen we de ondersteuning vanuit de achterban goed gebruiken. Laat je horen, maak je mening kenbaar op de cao-pagina. Het gaat immers om jouw cao. Op de cao-pagina kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: Cao Woondiensten | CNV Vakmensen. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan vind je op deze pagina ook de deelnamelink van de digitale bijeenkomsten.

Lid worden

Maak jouw ongeorganiseerde collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan € 20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap. Meer informatie kun je vinden op https://www.cnv-ledenwerven.nl/.

Namens CNV Vakmensen: Ronald Everard (kaderlid en lid onderhandelingsdelegatie) en Stan Westerink (kaderlid en plaatsvervangend lid onderhandelingsdelegatie),

Robbim Heins
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 87
E  r.heins@cnvvakmensen.nl 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error