Al het nieuws

Jouw cao Woondiensten verhuist!

Het is zo ver: meepraten over jouw cao op de nieuwe website. Misschien had je er al iets over gehoord. We hebben een compleet nieuwe website. Inclusief platform waar je meepraat over de inhoud van je eigen cao. De online community Je Achterban gaat daarmee verdwijnen. En nu is het zo ver. Jouw cao is aan de beurt om naar dit platform toe te verhuizen.

Wat betekent dit voor jou?
Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven over alles wat met jouw cao te maken heeft. Je kunt met verbetervoorstellen komen of reageren op anderen die onder dezelfde cao vallen, je collega’s dus.
Alle cao’s krijgen hun eigen pagina. Dus ook die van jou. Hier vind je niet alleen de tekst van je eigen cao, maar ook de status. Loopt hij nog? Gaan we binnenkort onderhandelen over een nieuwe? En wat betekent dat voor jou?

Vragen stellen
Maar er is meer. Heb je vragen, gewoon een mening of een andere reactie? Dan kan je die ook kwijt op je eigen cao-pagina. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek. Wij willen weten wat er leeft en speelt bij jou en je collega’s op de werkvloer. Zodat we daar optimaal en met elkaar op kunnen inspelen!

Je Achterban
Natuurlijk kon je bij CNV Vakmensen al meepraten over je cao, namelijk op Je Achterban. Misschien heb je hier wel eens op gekeken of zelfs een account aangemaakt. Je Achterban is de laatste jaren enorm gegroeid. En we moeten meebewegen. Daarom hebben we het onderdeel van de website van CNV Vakmensen laten worden.

Schone lei
We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. Ga daarvoor naar www.cnvvakmensen.nl.  De onderhandelingen voor jouw cao zijn  begonnen dus een mooie kans om actief mee te gaan praten. Op 16 november is de volgende ronde onderhandelingen. 

Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig

Je wilt toch invloed hebben?
Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje op www.cnvvakmensen.nl (link naar juiste cao), maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?