Cao onderhandelingen Baksteenindustrie weer van start

24 april gaan we weer om tafel met de werkgevers om te onderhandelen over jouw cao.

Belangrijk om van jou te horen waarover we gaan onderhandelen. Hoe gaat het met jou, jouw werk, het bedrijf. Waar loop je tegenaan. Wat vind je belangrijk? Wat maakt jouw werkplezier groter? Wat vind jij een goede loonsverhoging dit jaar? Om de inzet van de onderhandelingen te bepalen wil ik je vragen mij te mailen, bellen, whatsappen met jouw verhaal en jouw wensen. Ik zal een lijst maken van alle wensen die ik binnenkrijg. Deze ga ik weer met jullie delen en vragen welke top 3 jij hebt in de wensenlijst. 

Om sterk te staan in de onderhandelingen, is het belangrijk om in contact met elkaar te blijven. Dan kan ik snel schakelen en vragen of we de goede kant op gaan. Wil jij meedenken? Dat kan! Via een whatsapp groep kan je laagdrempelig mee denken en ben je ook als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. Stuur mij een mail met je naam en telefoonnummer en ik voeg je toe in de whatsapp groep. In het voorjaar wil ik graag enkele fabrieken bezoeken. Graag hoor ik waar ik zou kunnen langskomen om is een bak koffie te doen en met elkaar te sparren over jullie werk

Wil je dat we nog sterker staan? Maak dan ook je collega's lid! Dat kan via Werf een lid Zodra jij iemand lid maakt ontvang je een cadeau bon van €20 en jouw collega betaalt een special actietarief, de eerste 6 maanden €24, dit is slechts €4 per maand. 

De cao online

Je kunt het cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van jouw cao-trajet. Ga hier naar jouw cao-pagina
Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen dan hebben wij geen mailadres van jou. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/ en pas je gegevens aan.
Tot snel!

Saskia Spaargaren
bestuurder CNV Vakmensen
M.: 06 5144 3597
s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error