Enquête toekomst pensioenen Schilders

CNV heeft in Den Haag onderhandeld over een nieuw pensioenstelsel. De gemaakte afspraken tussen sociale partners (werkgevers en werknemers) en de regering over pensioen worden vastgelegd in de nieuwe Wet Toekomst Pensioen. Bedoeling is dat het pensioen eerder omhoog gaat en beter past bij huidige wisselingen op de arbeidsmarkt. Op sectorniveau of ondernemingsniveau moeten door CNV en andere sociale partners nog veel afspraken gemaakt worden over de invulling van het nieuwe pensioen.

Meer informatie over het nieuwe pensioenstelsel en de keuzes die gemaakt moeten worden staan op de site van CNV: Op weg naar een nieuw pensioenstelsel (cnv.nl)

Leden van de vakbonden hebben invloed op de inrichting van het nieuwe pensioen en de hoogte van de pensioenpremie. Via deze enquête willen wij inventariseren wat de wensen van onze CNV-leden zijn. Doe daarom mee aan deze CNV-enquête. Invullen kan tot en met 30 september 2023.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN DE KORTE ENQUÊTE

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Schilders kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnvvakmensen.nl 
Vul de enquête in op de cao-pagina van Schilders. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan in het zoekveld Schilders. Hier vind je een tijdslijn. Bij “ideeën” kan je de enquête invullen. Hier kan je ook deze nieuwsbrief vinden.

Ik hoop dat velen van jullie de moeite nemen om de korte enquête in te vullen. Laten we samen gaan voor een goede cao!
Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

CNV Vakmensen
Anthony Williams, bestuurder
M: 06 1871 1343
E: a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error