De nieuwe cao Bouw & Infra is een feit!

Half juni bereikten we een onderhandelingsresultaat voor de cao Bouw & Infra. Een verlenging van de huidige cao met één jaar. Uiteraard met wel verhogingen in salaris en vergoedingen. Jullie konden hierover stemmen!

79% procent van de stemmers staan achter het resultaat, bleek uit de stemming.  Dit is een ruime meerderheid en daarmee is de nieuwe cao een feit. 21% hebben tegen gestemd. Ook die stemmen worden gehoord en serieus genomen. De opmerkingen die er door de tegen-stemmers zijn geplaatst in de enquete en op de cao-pagina worden meegenomen als input voor het volgende cao-traject.

Cao-traject online

Deze cao is afgesloten voor één jaar. Dat betekent dat we halverwege volgend jaar alweer gaan starten met het volgende traject.  Zorg dus dat je erbij blijft. op de cao-pagina kun je altijd je vragen en opmerkingen kwijt voor de onderhandelaar. En zodra het cao-traject weer gaat starten zetten we daar ook de cao-tijdlijn weer open. Dan kun je jouw ideeën plaatsen en reageren of stemmen op een idee van iemand anders.

Leden werven

De kracht van het aantal is ook aan de onderhandelingstafel merkbaar. Hoe meer leden bonden hebben, hoe krachtiger onze invloed. Of je nu lid bent van CNV of een andere bond. Dat maakt voor het grote plaatje niet uit. Jij bent lid van het CNV, dat vinden wij fijn! Als jij als trouw lid collega (s) lid maakt dan krijg jij voor elk nieuw lid een waardebon van €12,50 en een leuk (en handig) cadeau. Daarmee vergroot je uiteindelijk ook jouw invloed op de volgende cao. Ga naar de leden-werven-leden site.

Zomer

Rest mij nog jullie een hele fijne voortzetting van de zomer te wensen. Kijk uit met werken in de hitte. Let op jezelf en je collega's. Download de CNV Hitte-app voor Tips en adviezen over werken bij deze extreme temperaturen.

Met vriendelijke groet,

Gijs Lokhorst
Cao-onderhandelaar
M 06 5120 2970

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Bouw en Infra blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error