Start cao-overleg Groothandel in bouwmaterialen

Op 31 december aanstaande verstrijkt de looptijd van de cao voor de medewerkers in een groothandel in bouwmaterialen. Al vrij snel starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao maar voor het zover is willen we graag van onze leden horen waar de nieuwe cao-afspraken over moeten gaan.

Voorstellenbrief

Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde.
In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan een stijging van het loon, werkzekerheid en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Maar we gaan er vanuit dat de medewerkers in de sector zelf ook voorstellen hebben om de huidige cao te wijzigen. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld. Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien, wat ontbreekt er of zou er juist uit kunnen?

Je kan ons laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Dat kan door een mailtje te sturen aan Arie Kasper, jouw CNV onderhandelaar in deze sector.
Het e-mailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl Bellen mag ook. Het telefoonnummer is: 06-13208402.
Voor vragen en/of opmerkingen over bijvoorbeeld jouw werk of het lidmaatschap kan je ook terecht bij Arie Kasper.

De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet zomaar voorbij gaan! Reageer vóór 7 oktober aanstaande.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Groothandel in bouwmaterialen kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-pagina.
Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan Groothandel in bouwmaterialen in de zoekbalk.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

CNV Vakmensen
Arie Kasper, bestuurder