Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Werken als een Belg

Heb je geen baan, of wil je liefst een andere baan? Dan kijk je om je heen. En in het Zeeuwse kijk je dan ook al gauw over provincie- en landsgrens.

Maar werken in België, kan dat eigenlijk wel? Vakbond CNV Vakmensen houdt op dinsdag 5 april een informatieavond in Terneuzen waarin alle aspecten en veel do’s en dont’s nader worden belicht.

Interessante optie

Alice Gideonse van CNV Vakmensen licht de keuze voor deze informatieavond toe: “Om maar eens wat te noemen, in het Gentse havengebied staan meer dan vijfhonderd banen in de aanbieding. Dus, zoeken mensen een baan in de transport of logistiek, in de procestechniek, de metaal, de bouw, de horeca of in de zorgsector? Dan kan België ineens een interessante optie worden. Maar daar zijn wel bijzondere omstandigheden aan verbonden. Gerard van Santen, deskundige op dit terrein bij CNV Vakmensen licht een en ander toe.
Ronald de Back, coördinator van het WerkServicePunt Zeeuws Vlaanderen verstrekt actuele informatie over de arbeidsmarkt in België en welke rol het WSP Zeeuws Vlaanderen daarin speelt.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden in het Hampshire Churchill Hotel, Churchilllaan 700 in Terneuzen en begint om 19.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden per e-mail

Vooraf aanmelden is wenselijk, in verband met de zaalgrootte. Dat aanmelden kan per e-mail, tot uiterlijk woensdag 29 maart: cnvvakm.zuid@zeelandnet.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid