Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Offerteprocedure E-loopbaanplatform

CNV voert een project uit in het kader van de ‘Tijdelijke regeling cofinanciering projecten dienstverlening werkzoekenden en projecten samenwerking en regie arbeidsmarkt’ (afgekort DWSRA) tussen 1 maart 2017 en 31 december 2018.

E-Loopbaanplatform

In het kader van dit project voert JAMES, namens CNV, een van de deelactiviteiten van het project uit. Hierbij wil James een e-loopbaanplatform laten ontwikkelen door een externe leverancier.

James heeft een platform voor ogen, dat iedere Nederlander stimuleert en faciliteert om regie te nemen op de eigen loopbaan. James gaat bouwen aan een E-Loopbaanplatform met allerhande instrumenten op het gebied van loopbaanontwikkeling (tests, games oefenmateriaal, ontsluiting van de arbeidsmarkt etc). Hiertoe zal JAMES via een offerteprocedure één of meerdere aanbieders selecteren. JAMES maakt een selectie op basis van de economisch meest voordelige aanbieding.

Antwoorddocument procedure

Naar aanleiding van gestelde vragen over de procedure is een antwoorddocument geformuleerd. Dit document is op te vragen bij projectleider Cor-Hilde van Beijeren (c.vanbeijeren@jamesloopbaan.nl).

Reageer

Bent u geïnteresseerd om een aanbieding te doen, dan kunt de precieze offerte-procedure opvragen bij de projectleider, Cor-Hilde van Beijeren (c.vanbeijeren@jamesloopbaan.nl).

Wij nodigen u van harte uit te reageren met uw aanbieding, door deze voor vrijdag 31 maart 2017, 17.00 uur aan ons te sturen.

Alle offertes die na dit tijdstip worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen. U dient uw offerte inclusief de gevraagde bijlagen per mail te versturen aan mevrouw C. van Beijeren op het mailadres: c.vanbeijeren@jamesloopbaan.nl

James

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid