Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Kom naar de bijeenkomst Regels rond ontslag in Belgie

Werk jij in België? Wil jij weten hoe het zit met de regels rond ontslag of het einde van je loopbaan? Kom dan naar de bijeenkomst ‘ Einde van een loopbaan in België’ in Breda. De bijeenkomst is georganiseerd door de Interregionale Vakbondsraad Schelde-Kempen in samenwerking met de EU.

Wanneer: 24 oktober 2015
Hoe laat: 9.00 tot 12.30 uur
Waar: Gemeenschapscentrum Wegwijzer, Steendorpstraat 2, 4826 EP, Breda

Meld je aan voor de informatiedag

Het vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via deze website of telefonisch bij het IVR: 0032 (0) 3 222 71 44.Vergeet niet bij je inschrijving aan te geven of je blijft lunchen. Deze dag inclusief lunch is gratis.

Programma ‘Einde van een loopbaan in België’

In het eerste deel legt Jef Maes (federaal secretaris van het ABVV) de Belgische wetgeving rond de eindeloopbaan (wettelijk pensioen) en het brugpensioen (SWT) uit. Ook licht hij de recente wijzigingen van die wetgeving toe. In het tweede deel komt de huidige wetgeving rond het tijdskrediet aan de orde, de soorten ontslag die er in België zijn en de regeling rond opzegtermijnen. Een vertegenwoordiger van een Nederlandse vakbond beantwoordt vragen over de Nederlandse WW-wetgeving. Meer informatie over deze activiteit van het EU programma Employment and Social Innovation vind je hier.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid