Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Honderd gratis scholingsvouchers voor werknemers in dierhouderij

Kun je het werk dat je nu doet, komende jaren blijven doen? En zo niet, ben je voorbereid om ander werk te gaan doen? CNV Vakmensen heeft in sector dierhouderij afgesproken dat er voor honderd werknemers scholingsvouchers beschikbaar zijn. Met zo'n 'scholingsbon' krijg je een financiële vergoeding voor een cursus of opleiding die je naast je werk wilt volgen.

CNV Vakmensen heeft met werkgevers afgesproken dat werknemers meer kansen moeten krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor je kansen in je huidige baan of in de toekomst. Daarom ligt er voor de werknemer een scholingstegoedbon (voucher) klaar ligt met een waarde van € 1.500,00. We kunnen niet vooraf weten hoeveel gebruik zal worden gemaakt van deze gratis scholingsbon. Daarom is afgesproken dat er nu in totaal honderd vouchers beschikbaar zijn. En daarbij geldt ook: op is op.

Ben je geïnteresseerd in deze gratis kans om jouw toekomst kansen te vergroten? Klik dan hier en volg de instructies voor de aanvraag. Belangrijk om te weten is dat je zelf een voucher aanvraagt. Je werkgever wordt er niet in betrokken. De voorwaarden zijn eerlijk, maar ook streng. Als je zonder toekenning van de voucher vooraf kosten maakt (collegegeld, studieboeken, etc.) loop je het risico dat je deze niet vergoed krijgt. Dus wacht eerst de goedkeuring van je aanvraag af. Maar wacht niet te lang. Er zijn immers maar honderd vouchers te vergeven.

Vraag hier de scholingsvoucher aan >

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid