Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

CNV Vakmensen hoopvol over nieuwe ceo Blokker

“Met de aanstelling van Ludo Bijvoet als hoogste baas bij Blokker ontstaat er hopelijk rust in de tent.” Zo reageert bestuurder Martijn den Heijer van CNV Vakmensen op de bekendmaking vanochtend door Blokker dat het concern een opvolger heeft aangesteld voor Casper Meijer. “Voor de medewerkers is het goed als er nu een steady koers wordt gevaren”, aldus Den Heijer.

Martijn den Heijer is duidelijk in zijn visie op de Blokekr-winkels: “Een helder vervolg op duidelijke bedrijfskeuzes vorig jaar is echt essentieel.”

Cliché

Helemaal zeker of die koers ook de redding op de lange termijn zal zijn voor de onderneming is Den Heijer nog niet: “Het cliché ‘de toekomst zal het leren’ is heel erg waar in dat verband. Maar er werden – en worden hopelijk – tenminste duidelijke keuzes gemaakt. Dat maakt het ook voor de medewerkers eenvoudiger om die richting te volgen en zich daarvoor in te spannen. Want de betrokkenheid is nog altijd erg groot.”

Martijn den Heijer veronderstelt dat Bijvoet geen gemakkelijke klus krijgt. “Maar ik hoop dat Blokker structureel de weg omhoog vindt. Dat is goed voor de winkelstraat en goed voor de werkgelegenheid.”

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid