Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

CNV overvallen door banenverlies bij TMG

Bij Telegraaf Media Groep (TMG) verdwijnen bij een reorganisatie 150 banen, maakte het bedrijf vanmorgen bekend. Robert Wonnink, onderhandelaar bij CNV Vakmensen, voelt zich overvallen door het nieuws: "We hebben het uit de media moeten vernemen. De bonden zijn er niet vooraf over geïnformeerd."

Het is daarom voor Wonnink nog onduidelijk wat de plannen precies inhouden. "Drie weken geleden waren we nog op bezoek bij TMG en werden we bijgepraat over de aanpassing van de organisatiestructuur. In het gesprek met TMG hebben we ook aangestipt dat er mogelijk vrij snel veranderingen zouden plaatsvinden binnen de verschillende onderdelen."

Volgens Wonnink is er toen niet gesproken wat de veranderingen zouden inhouden en wat de personele gevolgen zouden zijn. "Ik was vanmorgen verrast om via de media te horen dat er komende jaren 150 banen zullen verdwijnen. Graag waren we hier vooraf over geïnformeerd, maar ook wat de plannen precies betekenen. We hebben TMG hierop aangesproken. Daarnaast hebben we TMG gevraagd om op korte termijn ons nader te informeren."

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid