Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Digizines 2020

Kan jij op dit moment wel een sparringpartner gebruiken?

Als gevolg van de huidige crisis verandert er veel voor jou als zelfstandige op het gebied van werk. Wellicht heb je minder of juist helemaal geen werk meer ineens. Of misschien word je nu gedwongen heel ander werk te gaan doen?

Bij al die veranderingen kun je misschien wel een deskundige coach gebruiken. Iemand die weet hoe het is om te ondernemen en die begrijpt hoe jij je voelt en waar je tegenaan loopt. Een coach die jou kan helpen na te denken over nieuwe kansen. Of die je kan helpen om zaken op een rijtje te krijgen en te overleven.

Wil jij samen met een coach eens sparren over je mogelijkheden? Of over de situatie waar jij nu met je bedrijf in zit? Maak dan gebruik van ons aanbod om een coachingstraject aan te gaan met één van de coaches van Ondernemersklankbord (OKB). Normaal gesproken betaal je voor een traject van 6 maanden een bijdrage van € 200,00. Nu de helft. Dat is dus  € 100,00 voordeel als lid van CNV Zelfstandigen.

Ondernemersklankbord in het kort

CNV Zelfstandigen werkt samen met Ondernemersklankbord dat zzp’ers coacht. Alle coaches zijn oud-ondernemers en als vrijwilliger verbonden aan OKB. De coaches zijn gehouden aan geheimhouding. Jouw informatie of ideeën komen dus niet bij anderen terecht, zonder dat je dit wilt. 

Je kunt op diverse gebieden een coachingstraject aanvragen:

 

  • Je eigen onderneming opstarten
  • Een faillissement voorkomen
  • Een (nieuw) ondernemingsplan opstellen
  • Wet- en regelgeving
  • Juridische zaken
  • Alle aspecten bedrijfsvoering
  • Bedrijfsopvolging
  • Bedrijfsovername of fusie
  • Financiën, financiering
  • Marketing, verkoop

Een coachingstraject duurt 6 maanden, maar kan verlengd worden als dit nodig is. Let wel op! Het gaat om coaching. Het is niet zo dat je het coachingstraject kunt gebruiken om ‘gratis’ ondersteund te worden bij juridische kwesties of bijvoorbeeld bij belasting en financieel advies.

Aanbod

Jij kunt in 2020 starten met een coachingstraject. Je eigen bijdrage is normaal € 200,00. Voor leden van CNV Zelfstandigen is dit € 100,00. Een ledenvoordeel dus van € 100,00.

Hoe werkt het?

Wil je meer weten, dan bel je met de CNV Zelfstandigen Advieslijn (030 - 751 1051) of je mailt naar cnvzelfstandigen@cnvvakmensen.nl. Wij zorgen ervoor dat er een intake komt vanuit OKB en dat je gebruik kunt maken van het ledenvoordeel van € 100,00.

Meer weten wat Ondernemersklankbord voor jou als zzp’er kan betekenen? Kijk op www.ondernemersklankbord.nl.