Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die het verschil maakt
Eerlijk en oprecht bouwen we bruggen, samen met jou

Vakbondsbestuurder Erik Maas

“Ik werk met veel plezier in regio Oost en zoek in mijn werk zoveel mogelijk contact met leden en aankomende leden!”

Erik Maas is afgelopen zomer in dienst getreden bij CNV Vakmensen. Hij werkt als bestuurder vanuit districtskantoor Apeldoorn in de sectoren Bouw en Schoonmaak.

Erik Maas

Maandag heb ik een overleg met mijn collega/mentor Willem Timmer. Hier bespreken we de geplande bezoeken van bouwplaatsen in oost Nederland.

Erik Maas

Dinsdag ben ik met collega’s op de Bouwbeurs in Hardenberg. Als ludieke actie verloot CNV Vakmensen een kasteel-overnachting voor de ‘Bouwvakker van het jaar’ door de kandidaten op de foto te zetten. Zelf gaan we uiteraard ook op de foto ;-)(Alle foto’s zijn te bekijken op Facebook: www.facebook.com/bouwwijzer)

Erik Maas

Woensdag draai ik mee bij “Pimp your Future” op MBO Utrecht. Met mijn collega Jurian Mast bespreek ik de workshops en geef ik een les “Presenteer jezelf” aan leerlingen techniek. 


Erik Maas


Erik Maas

Met het team van Probeer de Bond schrijven we deze dag 100 nieuwe leden in!

Erik Maas

Donderdag bezoek ik orgelbouwer Reil in Heerde, samen met FNV collega Fedde Boonstra. Van één familie werken er zelfs drie generaties in het bedrijf. We krijgen een interessante rondleiding en spreken met veel medewerkers. Opdrachten komen overal vandaan. Zo wordt er bijvoorbeeld door Reil een orgel gebouwd in Japan!

Orgelbouw Reil in Heerde


Orgelbouwer Reil in Heerde


Orgelbouwer Reil in Heerde

Vrijdag heb ik een gesprek met een individueel lid uit de schoonmaakbranche. Met haar neem ik de brief door van haar werkgever waarin staat dat de werkgever haar minder uren wil geven dan haar contract aangeeft. Met een collega overleg ik hoe we deze mevrouw kunnen ondersteunen. 

Gesprek met lid uit schoonmaakbranche

Weekend!

Even een chocomel