Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Workshop: Aan de slag met LinkedIn

Werk jij bij ABN AMRO? Meld je dan aan voor de workshop 'Aan de slag met LinkedIn' die CNV Vakmensen en de loopbaancoaches van James speciaal voor ABN AMRO-medewerkers hebben ontwikkeld.

In deze workshop krijg je inzicht in wat LinkedIn precies is, wat de mogelijkheden zijn en hoe je jouw LinkedIn-profiel het beste voor je kunt laten werken.

LinkedIn is een digitaal cv. Tijdens deze workshop ontdek je de uitgebreide mogelijkheden daarvan. Voorafgaand aan de workshop krijg je een huiswerkopdracht toegestuurd, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Tijdens de workshop ga je je eigen LinkedIn-profiel aanmaken of je bestaande LinkedIn-profiel aanpassen en zo volledig mogelijk maken. Neem dus zeker je laptop mee!

Voor wie?

Alle medewerkers van ABN AMRO die graag effectief LinkedIn willen (gaan) gebruiken. Dit kan omdat je (bijna) in een reorganisatie zit en misschien op zoek moet naar een andere functie, maar ook als je gewoon je zakelijke netwerk wilt uitbreiden en benutten. Ervaring met LinkedIn is niet noodzakelijk. We beginnen bij het begin en nemen je mee langs alle stappen. Deze workshop is ook geschikt als je al een LinkedIn profiel hebt aangemaakt, maar je profiel nog niet optimaal is. Het is wel écht een starterscursus. We zoomen sterk in op jouw persoonlijk profiel. Wat zet je in dat korte tekstje dat samenvattend weergeeft wie je bent en waar je voor staat. Dat is voor iedereen van belang!

Programma

 • LinkedIn in het kort
 • Belang van netwerken (online en offline)
 • Belang van een goed profiel
 • Analyse profiel van een cursist om van elkaar te leren met tips & tricks
 • Uitleg over LinkedIn
 • LinkedIn basisbeginselen
 • Aan de slag met je profiel

Resultaat

Aan het einde van de workshop kun je aan de slag met je LinkedIn profiel en actief beginnen met netwerken. Met concrete adviezen op zak en een goed inzicht in de netwerksite ben je klaar om nieuwe connecties te leggen. Zoek, vind en word gevonden! LinkedIn is een bron van mogelijkheden en nieuwe banen.

Waar en wanneer

Locatie: CNV Vakcentrale in Utrecht, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht, bestuurskamer 11e verdieping.
Kosten: Per deelnemer: € 250 voor CNV-leden en €300 voor niet-leden.*
Duur: Van 10.00 -17.00 uur, inclusief lunch.

De workshop gaat door bij een minimum van 6 personen en een maximum van 12 personen.

*Dit bedrag kun je voldoen uit je persoonlijke ontwikkelingsbudget. In het cao-artikel op pagina 7 van de ABN AMRO-cao, zie hier, krijgen medewerkers van ABN AMRO jaarlijks recht op een persoonlijk ontwikkelbudget ter waarde van bruto € 750 en een studiedag. Zowel de dag als de cursus worden door de bank vergoed. Deze workshop valt onder deze cao-regeling.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via Talent2Grow. In de uitnodiging rechtsboven op deze pagina onder 'Downloads' lees je hoe dat werkt.

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

 • Deskundig advies over werk en inkomen
 • Rechtshulp voor werk en inkomen
 • Rechtshulp voor privé situaties
 • Hulp bij je belastingaangifte
 • Korting op verzekeringen
 • Informatie en advies bij ziekte

Word lid