Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

WIN-actie voor cao in de particuliere beveiliging

Jij wilt toch ook een goede caoý Het eindbod voor de cao is massaal afgewezen. Bijna alle beveiligers vinden dat de werkgevers met een beter bod over de brug moeten komen.

Om iedereen te laten zien dat jij ook van een goede cao houdt, zijn CNV Beveiliging en de andere bonden daarom een bijzondere actie gestart. Als bijlage bij dit bericht vind je een poster. Print die uit en maak een grappige of mooie foto van jezelf met de poster. Post die vóór 8 februari op onze Facebookpagina (www.facebook.com/cnvbeveiliging) en maak kans op een diner bon van 100 euro. Daarmee kun jij je Valentijn lekker uit eten nemen. Op 10 februari maken we bekend wie de winnaar is.

Nog iets
Op 27 januari willen de werkgevers nog een keer aan ons uitleggen wat er in het eindbod staat. Wij denken dat we het heel goed hebben begrepen (maar als het gesprek op 27 januari tot nieuwe inzichten of standpunten leidt, dan hoor je dat natuurlijk van ons).

Cao opgezegd
Wij hebben in de tussentijd de cao opgezegd. Dat betekent dat de cao op 1 april a.s. afloopt. In een volgend bericht zullen we je meer over de gevolgen daarvan voor jou vertellen.

Ledenbijeenkomst(en)
Je kunt je ook laten informeren op 18 februari a.s. We zijn van plan om dan een of meer bijeenkomsten te organiseren in het midden van het land. Houd je agenda alvast vrij en let op je mailbox of brievenbus.

Wij hebben hart voor jou en voor een goede cao!
Laat dat weten aan de wereld en doe mee met de Win-actie. Post je foto op tijd op de Facebookpagina van CNV Beveiliging (mag natuurlijk ook op die van de Unie of FNV).
(Met betrekking tot de inzendingen geldt dat wij ons alle rechten voorbehouden).
Doe mee, laat zien dat jij hart hebt voor een goede cao en wie weet mag je je Valentijn mee uit eten nemen!
Meer weten? Stuur een bericht naar je onderhandelaar Aletta Bulsink, a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Met ingang van 1 januari 2016 zijn wij gefuseerd met CNV Vakmensen. Dit betekent dat we vanaf deze datum telefonisch bereikbaar zal zijn via telefoonnummer 030 – 751 1500 en/of via emailadres a.bulsink@cnvvakmensen.nl . Het postadres wordt hiermee: CNV Vakmensen, Afdeling collectieve dienstverlening, postbus 2525, 3500 GM Utrecht. 

Aletta Bulsink
Bestuurder
M 0620471888
E a.bulsink@cnvvakmensen.nl

16-0210/AB/bht