Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Verkiezingen Pensioenfonds Horeca en Catering

Maandag 29 augustus 2016 is het zover! Dan gaan de verkiezingen voor de vertegenwoordiger van gepensioneerden voor het bestuur Pensioenfonds Horeca & Catering van start, deze duren tot en met 16 september.

CNV Vakmensen, FNV Horeca en FNV Catering hebben gezamenlijk Kitty Roozemond kandidaat voor deze functie gesteld.

Even voorstellen: Kitty Roozemond

Kitty is 61 jaar  en heeft veel ervaring als bestuurder en toezichthouder, zowel binnen als buiten FNV. Zo was zij van 1997 tot en met 2004 vicevoorzitter van FNV. Daarnaast heeft zij namens FNV in de Sociaal Economische Raad en de Stichting van de Arbeid gezeten en is vanuit deze rol in aanraking gekomen met pensioenen. Sinds 2014 heeft Kitty in verschillende pensioenfondsen een bestuurs- of toezichthoudende rol. Bovendien is zij sinds 1 juli 2016 namens de gepensioneerden op tijdelijke basis bij Pensioenfonds Horeca & Catering bestuurslid.

Wij zijn bijzonder blij dat Kitty Roozemond namens de gezamenlijke vakbonden in de horeca en catering als vertegenwoordiger van gepensioneerden verkiesbaar is. Met haar kennis en kunde én jarenlange bestuurs- en toezichtervaring, zijn wij ervan overtuigd dat zij de juiste kandidaat is. Bovendien is zij een betrokken, sociaal en integer persoon die met eenzelfde passie en inzet als de werknemers in de horeca en catering zich wil inzetten voor jouw pensioen!

Kitty Roozemond beseft dat het pensioen in de horeca en catering geen groot bedrag is, maar wel net het extra inkomen is dat verschil voor jou kan maken. Alleen de AOW is vaak niet voldoende. Zij staat voor een begrijpelijk en rechtvaardig pensioen waarbij solidariteit in economische goede en slechte tijden een vanzelfsprekendheid is.

Aanbeveling CNV Vakmensen

CNV Vakmensen beveelt Kitty Roozemond van harte aan als vertegenwoordiger van de gepensioneerden bij Pensioenfonds Horeca & Catering. Jij verdient namelijk een deskundig, bekwaam, sociaal en betrokken bestuurder die zich inzet voor jouw pensioen.

Stem jij ook?!

Ontvang jij pensioen van Pensioenfonds Horeca & Catering? Dan mag jij stemmen. Als het pensioenfonds heeft bevestigd wanneer jouw pensioen ingaat, heb je ook stemrecht. De verkiezingsperiode is van 29 augustus tot en met 16 september 2016. Het stembiljet van het pensioenfonds ontvang je op zijn vroegst op maandag 29 augustus per email of per post, niet eerder!

Vragen?

Bekijk de meestgestelde vragen (pdf) >

Of neem contact op met het Voorlichtings- en Informatiecentrum van FNV Horeca via 0900 – 239 10 00 (€ 0,50 per minuut) of via info@fnvhoreca.nl

Ons advies: maak gebruik van jouw stemrecht. Stem op Kitty Roozemond, die staat voor een begrijpelijk en rechtvaardig pensioen!

Jacqueline Twerda
Bestuurder Horeca en Catering
M: 06-23006214
E: j.twerda@cnvvakmensen.nl

16-2897/JT/sb

Downloads

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid