Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Uitnodiging: Noordelijke Rabobank medewerkers

De sociaal plan onderhandelingen lopen al enige tijd zoals jullie weten en op 10 en 11 mei zullen er weer belangrijke gesprekken met werkgever plaatsvinden over het sociaal plan.

Jullie hebben kennis genomen van de voorstellen van werkgever en velen van jullie hebben mij ook gemaild met input. Dank hiervoor! Van verschillende leden in het Noorden kreeg ik het verzoek om een bijeenkomst te houden in het Noorden om jullie bij te praten over het sociaal plan.  

Wanneer
Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 9 mei 2016 op het districtskantoor te Drachten. De bijeenkomst start om 19.30. Adres is Zonnedauw 30, 9202 PA Drachten.  

Aanmelden
Ik wil jullie verzoeken je bij mij aan te melden. Stuur een mailtje met jouw aanmelding en hoeveel collega’s je meeneemt naar: secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl
onder vermelding van: bijeenkomst sociaal plan Rabobank Drachten.  

Doel
Jullie bijpraten over het sociaal planproces en om van jullie te horen wat jullie belangrijk vinden. Je bent dan op de hoogte van de laatste stand van zaken. Ook hoor ik graag van jullie wat er speelt binnen jullie bank en waar mensen zich zorgen over maken.  

Alleen voor leden? Collega’s meenemen die geen lid zijn
Een veelgehoorde vraag is of ook niet leden welkom zijn. Ook niet leden mogen komen. Neem vooral ook collega’s mee die geen lid zijn. Het is belangrijk dat we van veel collega’s weten wat ze willen en het is natuurlijk ook belangrijk dat mensen zich realiseren dat een sociaal plan er niet zomaar komt. Gezien de huidige opstelling van werkgever zal hier wederom door de vakbondsleden hard voor geknokt worden en wij kunnen wel wat versterking gebruiken!.  

Vragen
Voor vragen kun je bellen of mailen met Roderik Mol, bestuurder/onderhandelaar via onderstaande e-mail en of telefoon.  

Roderik Mol
Bestuurder
E.: r.mol@cnvvakmensen.nl
M.: 0620471890

16-1642/RM/ns
Koppen bij elkaar

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid