Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Uitnodiging Metalektro en Metaaltechniek

Maandenlang hebben we met elkaar actie gevoerd. Zowel de Metaaltechniek cao en de Metalektro cao waren een harde noot om te kraken. Maanden later mag het resultaat er zijn. Metaaltechniek is in november rond gekomen. Zoals het er nu uitziet, zal de Metalektro cao eind deze maand officieel worden.

Wij, de metaalbestuurder in regio Noord, zijn trots op onze kaderleden. Dankzij jullie grote inzet hebben we acties kunnen voeren. Jullie steun, ideeën en inzet waren van groot belang tijdens dit lange proces.

Om jullie te bedanken willen we graag een etentje organiseren. Je bent van harte welkom!
Wanneer: maandag 4 april 2016
Waar: Golden Wok Paleis Opeinde, Kommisjewei 123, 9218 PE Opeinde
Tijd: 18.00 – 22.30 uur

De acties hebben ons ook veel gebracht. Zo hebben we veel contacten met (kader)leden kunnen aanhalen. We willen de contacten “warm” houden. En daarbij hebben we ons kader hard nodig! Sinds januari 2016 zijn CNV Vakmensen en CNV Dienstenbond samen gegaan. Door deze fusie ziet de vereniging er anders uit. Na het etentje maandag willen we jullie laten zien hoe dit plaatje eruit ziet. Daarnaast willen we graag met jullie van gedachten wisselen hoe we het kaderwerk in de metaal gaan vormgeven en het CNV een gezicht in de sector te geven!

Dit is ook de reden dat we al onze kaderleden uitnodigen voor deze avond. Het kan zijn dat er bij je bedrijf niet gestaakt is. Toch willen we graag dat je komt. Om samen het CNV op de kaart te zetten! Onze landelijk onderhandelaren Marco Hietkamp (Metaaltechniek) en Peter de Jong (Metalektro) zijn ook aanwezig om het met ons te vieren en mee te denken over het kaderwerk.

In verband met de reservering is het belangrijk dat we weten hoeveel mensen er komen. Je kan je tot en met 30 maart 2016 opgeven via secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan vinden we het fijn als je ons ook bericht. Heel graag tot maandag 4 april!

Metaalbestuurder CNV Vakmensen Regio Noord,

Jan Kampherbeek
Anton Meijerman
Wilko van Niejenhuis
Jikkie Aalberts

Ps. deze uitnodiging is verzonden op basis van onze data base. Mocht je niet meer werkzaam zijn of je gegevens kloppen niet, wil je dit dan aan ons doorgeven? Dan kan het secretariaat dit aanpassen in het systeem.

16-1149/JA/hn