Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Uitleg werkwijze Profcore halvering seniorendagen

Op 24 november 2015 werd een cao-akkoord afgesproken met de werkgever Profcore. Hierover zijn jullie door mij geïnformeerd via de nieuwsbrief van 25 november 2015.

Over de werkwijze van jullie werkgever wens ik de leden van CNV Vakmensen vertrouwelijk te informeren tijdens een bijeenkomst op dinsdag 20 september 2016 aanvang 19:00 uur.

Deze avond is alleen toegankelijk voor CNV Vakmensen leden (lidmaatschap op 1 september jongstleden) omdat er thans door de juridische afdeling van CNV Vakmensen wordt onderzocht welke juridische stappen mogelijk genomen kunnen worden om de wijziging van het artikel 54: “Extra verlofrechten voor oudere werknemers“ te herstellen. Meer informatie over de handelswijze in deze kwestie door de werkgever kan ik niet in deze nieuwsbrief geven, aangezien dit de juridische procedure mogelijk beïnvloed.

Afhankelijk van de opstelling van de werkgever en/of het voeren van een procedure worden alle Profcore werknemers over enkele weken door mij uitgenodigd voor een werknemers informatie bijeenkomst.

Uitnodiging ledenbijeenkomst CNV Vakmensen

Op dinsdag 20 september 2016 aanvang 19:00 uur te Geleen, gemeenschapshuis DE BOUW (St. Hubertushuis), Jan Willenstraat 1 (6166 AX)

Ik verzoek jullie om je CNV lidmaatschapskaart die avond mee te nemen OF legitimatie bewijs, aangezien ik een goede verificatie wens van de aanwezigen. Mocht je verhinderd zijn en een persoonlijk gesprek wensen, dan ben ik graag bereid om je op je werkplek te bezoeken om een en ander nader toe te lichten.

Wil jij ook een sterke bond? Meld dan nu een nieuw lid aan, ontvang een cadeaubon en maak tot 15 december van dit jaar allebei kans op mooie prijzen. Kijk op www.cnvvakmensen.nl/werven voor meer informatie.

Tot dinsdag 20 september aanstaande.

René Jongen
Bestuurder  
M: 06-51202961
E: r.jongen@cnvvakmensen.nl


Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid