Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Uitleg uitkomsten enquête detailhandel

De ontwikkelingen in de detailhandel hebben consequenties voor jouw werk: langere openingstijden, werken in het weekend en op feestdagen, wisselende roosters. Ook merken we dat contracten steeds onzekerder worden en er vaak beperkte doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

CNV Detailhandel wil ervoor zorgen dat de toegenomen flexibiliteit niet ten koste gaat van de kwaliteit van jouw werk, leven en inkomen en is daarom een onderzoek gestart. We hebben een vragenlijst uitgezet onder alle medewerkers in de detailhandel om te onderzoeken, welke knelpunten jullie hierin ervaren en wat voor jullie de belangrijkste maatregelen zijn om te zorgen voor een betere werk-privé balans en meer werk- en inkomenszekerheid.

Graag praten we verder met jullie over de uitkomsten van deze enquête, zodat we uiteindelijk met werkgevers afspraken kunnen maken die het beste aansluiten bij jullie belangen. Laat jouw mening horen!

Dit kan tijdens twee sessies op 10 en 11 mei van 13.30 uur - 16.30 uur op het CNV-kantoor in Utrecht. Het adres is Tiberdreef 4 (3561GG).

Je kunt je tot uiterlijk 29 april opgeven voor een van deze bijeenkomsten via Alice de Laat, e-mail: a.delaat@cnvvakmensen.nl

CNV Vakmensen
Wessel Breunesse, sectorbestuurder