Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Randstad Bewaking oproep vormen bedrijfsledengroep

Zoals jullie weten is er sinds enige tijd een OR van start gegaan bij Randstad Bewaking waarvan het doel is om namens de collega's van Randstad Bewaking op constructieve wijze de collega's te vertegenwoordigen en een bijdrage te leveren aan het gesprek tussen bedrijfsleiding en medewerkers.

Daar kunnen jullie een bijdrage aan leveren als CNV Vakmensen-lid.

Samen van gedachten wisselen

Eén van de mogelijkheden is om vragen te stellen, opmerkingen te maken en suggesties te geven op ondernemingsraad@randstadbewaking.nl waar jullie zaken vertrouwelijk en serieus zullen worden behandeld, maar het zou ook kunnen om in een bedrijfsledengroep van CNV Vakmensen als een klankbord een positieve bijdrage aan het gebeuren te gaan leveren, ook met het oogmerk op de volgend jaar geplande OR-verkiezingen.

Nadrukkelijk is dit een CNV Vakmensen-initiatief en geen OR-plan. Het is echter wel het streven om een positieve bijdrage aan onder andere het OR-gebeuren te geven. Het is niet de bedoeling om actie te voeren of te vergaderen, maar om bijvoorbeeld via internet contact te hebben en van gedachten te wisselen en op die manier een bijdrage te leveren aan de goede zaak.

Randstad Bewaking ben jij

Laat van je horen, en bij voldoende interesse gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag hiermee. En vergeet niet, de bond en Randstad Bewaking is niet zij, maar ben jij (zijn wij)!

Denk eraan bij je aanmelding je telefoonnummer en e-mailadres vermelden. Binnen de bedrijfsledengroep zijn deze gegevens vertrouwelijk.

Mede namens:
Fred Yntema
OR lid Randstad Bewaking
T 020 - 63 32 365 / 06 21 97 00 59
E fredyntema@gmail.com

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 2145
E  e.maas@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid