Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Prijs voor invullen enqûete personeel Sligro

We hadden een heuse voetbaltafel beschikbaar gesteld die zou worden toegekend aan een bedrijf waarvan personeel had deelgenomen aan de enquête.

Dat was ook de enige voorwaarde om kans te maken op deze aanwinst in de kantine. Het personeel van Sligro DC Amsterdam werd de gelukkige eigenaar van de voetbaltafel.
Op 25 juli jl. werd het spel in de kantine geplaatst en daarmee overhandigd aan het personeel.
Daarbij waren enkele medewerkers van Sligro aanwezig maar ook DC-manager Marcel Vermeulen en Arie Kasper, cao-onderhandelaar in deze sector.

Van de resultaten van de enquête kunnen we veel leren en ook heel goed gebruiken. Bijvoorbeeld op welke wijze de medewerkers het liefst geïnformeerd willen worden, namelijk via social media. (Dit bericht leent zich niet voor social media, daarom toch via mail) Maar ook dat we als vakorganisatie nog veel werk hebben te verrichten om te verduidelijken wat we bijvoorbeeld  onder duurzame inzetbaarheid verstaan, welk belang dat heeft voor íedere medewerker en dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met nadenken over je loopbaan(mogelijkheden). Om maar in voetbaltermen te blijven; de bal is afgetrapt, nu begint het spel pas echt!

Bestuurder
Arie Kasper
E: a.kasper@cnvvakmensen.nl
M: 06-13208402

16-2664/AK/bht
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid