Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Overdracht Burgerluchtvaart werkpakket

Na een kleine 6 jaar het Burgerluchtvaart werkpakket te hebben gedaan, heb ik besloten om daarmee te stoppen. Volgend jaar ga ik met pensioen en ik wil graag het werkpakket overdragen terwijl ik nog in actieve dienst ben.

Dit vooral in het belang van de CNV Vakmensenleden werkzaam in de Burgerluchtvaart, in het bijzonder de leden bij KLM. Door het werkpakket nu over te dragen, kan ik nog heel lang beschikbaar zijn voor mijn collega, Michiel Wallaard, als back-up. In het document rechts op deze pagina onder 'Downloads' stelt Michiel zich voor.

Naast een aantal individuele zaken, die ik netjes zal afronden, zullen wij ook nog samen de KLM Grond-cao afsluiten, maar daarna is het Burgerluchtvaart werkpakket geheel voor Michiel. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Michiel de belangen van de leden in de Burgerluchtvaart goed zal behartigen.

Het Burgerluchtvaart pakket is niet altijd een gemakkelijk werkpakket, maar ik heb het met plezier gedaan. Toen ik begon met werken, ben ik begonnen bij Fokker. Na het faillissement van Fokker ben ik begonnen bij het CNV. Dus de laatste jaren in het Burgerluchtvaartpakket was een soort thuiskomen.

Ik dank iedereen voor de goede samenwerking en wens je heel veel goede jaren in gezondheid en met veel werkplezier toe.

Dolf Polders
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 50
E:  d.polders@cnvvakmensen.nl

Downloads

Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid