Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Loopbaansupport Detailhandel van start

Vanaf vandaag is Loopbaansupport Detailhandel van start gegaan. Het is bedoeld als duw in de rug om werknemers die hun baan (dreigen te) verliezen een steun in de rug te geven richting het vinden van een andere baan.

Vanaf donderdag 28 april wordt elke werkdag de telefoon bemand voor antwoord op vragen en overige ondersteuning. Naast de telefoonlijn is er een website en zijn er coaching en workshops in de aanbieding. Werknemers hoeven hier niets voor te betalen.  

In de afgelopen maanden hebben veel mensen hun baan verloren in de detailhandel. En ook naar de toekomst toe is zeker dat het winkellandschap gaat veranderen. Uiteraard heeft dit gevolgen voor de werkgelegenheid. Daarom heeft CNV Vakmensen steeds gepleit voor structurele en betere begeleiding van werknemers. Wij zijn blij dat ons pleidooi nu concreet is geworden. Samen met Detailhandel Nederland en FNV Handel is CNV Vakmensen initiatiefnemer. Het project wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Stichting Detailhandelsfonds. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Werk of werkte jij in de detailhandel en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan helpen de loopbaancoaches van Loopbaansupport Detailhandel je graag op weg. Bel ons gerust met je vragen over solliciteren. Op www.loopbaansupportdetailhandel.nl vind je al veel informatie. Je kunt op je eigen loopbaanportaal een cv maken of je kunt er vacatures op vinden. In de agenda zie je wanneer er workshops in jouw buurt zijn. Je kunt je aanmelden voor workshops, zoals ‘Verkoop jezelf’, ‘Leren solliciteren’ en ‘LinkedIn’. Verder vind je bijgaand de flyer aan die je natuurlijk kunt verspreiden onder collega’s, vrienden of bekenden. 

Contactgegevens
Loopbaansupport Detailhandel
T: 030-7511910
E: info@loopbaansupportdetailhandel.nl
W: www.loopbaansupportdetailhandel.nl

CNV Vakmensen
Wessel Breunesse, sectorbestuurder

N.b. Kijk ook eens op onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/crisis-in-de-detailhandel




Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid