Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Loopbaansupport Detailhandel

Op zoek naar een nieuwe of andere baan? Of je nu je baan bent verloren of nog werkt in de detailhandel maar liever een andere baan zou hebben, CNV Vakmensen, FNV Handel en Detailhandel Nederland zijn samen een traject gestart om je een handje te helpen bij het vinden van (ander) werk.

Het is niemand ontgaan dat door slecht ondernemerschap de afgelopen maanden veel banen verloren zijn gegaan in de detailhandel. Een vervelende situatie waar je enorm van baalt als het net jouw werk was dat is verdwenen. Maar ook als je nog wel werkt, maar gewoon iets anders wilt helpen we je graag verder en daarom is er nu: Loopbaansupport Detail­handel. Een plek waar iedereen, lid of geen lid van de bond, gratis terecht kan.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Wil je bijvoorbeeld weten hoe je je het beste kunt voorbereiden op een sollicitatie? Of waar je goede en geschikte vacatures kunt vinden? Geen vraag is te gek. Bel ons gerust: 030-7511910 [op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur]. Maar je kunt je vraag ook mailen naar: info@loopbaansupportdetailhandel.nl

Liever persoonlijk contact?
Je kunt een kosteloos gesprek aanvragen met één van onze loopbaancoaches. Bel of mail voor een intake. Schroom niet; we helpen je verder en koppelen je zo nodig aan een coach bij jou in de buurt.

Gratis workshops
Er zijn workshops waar je aan kunt deelnemen, samen met mensen zoals jij uit de detailhandel. Workshops zoals: ‘Verkoop jezelf’, ‘Leren sollicite­ren’ en ‘LinkedIn’. In de agenda zie je wanneer er welke workshops in jouw buurt zijn. Aanmelden gaat via de site.

Neem een kijkje op de website!
Op www.loopbaansupportdetailhandel.nl vind je nog veel meer informatie over het steunpunt, maar vooral veel informatie voor jou als werkzoekende en verschillende ‘tools’ om je op weg te helpen. Je kunt er op je eigen ‘loopbaanportaal’ bijvoorbeeld een cv maken, of je aanmelden voor een workshop.

Duwtje in de goede richting
Loopbaansupport Detail­handel is er voor mensen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken om stappen te zetten richting een nieuwe baan. Laten we er samen alles aan doen om je weer aan het werk te krijgen! Maar dan wel in een baan die je voldoende inkomen en zekerheid biedt. Want CNV Vakmensen vindt dat jij daar recht op hebt!

CNV Vakmensen
Wessel Breunesse, sectorbestuurderOp de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid