Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Kom op voor de belangen van schilders!

Jij hebt ongetwijfeld gehoord dat jouw werkgever geen cao wil afsluiten met de vakbonden CNV Vakmensen en FNV.

De werkgevers - ook de jouwe, als je niet uitkijkt - hebben wel een pakket verslechteringen van jouw arbeidsvoorwaarden afgesproken. Een afspraak met een 'vakbond' zonder leden. Die deal kan je zomaar € 1.200 tot € 1.800 per jaar gaan kosten!

Verslechteringen moeten van tafel

CNV Vakmensen - jouw vakbond - wil toch proberen om alle werkgevers die aangesloten zijn bij OnderhoudNL tot andere gedachten te brengen. Deze verslechteringen moeten van tafel! Vind jij dat ook? Dan willen we graag aan de slag, samen met jou.

Omdat het lastig is om schilders te bereiken via de werkplaats/het bedrijf willen wij proberen om de schilders te bezoeken op het werk zelf. Daar kunnen we jouw inzet goed bij gebruiken!

Wil jij ook dat de verslechteringen van tafel gaan en wil jij dat CNV Vakmensen opkomt voor jouw belang? Stuur ons dan een berichtje waar wij de schilders kunnen spreken.

Naam van die (werk)plek en het adres is voldoende. Als je dan ook jouw telefoonnummer achterlaat nemen we contact met je op.

Laat deze kans niet liggen! Want ook jouw baas zal goedkoper werken zeker niet weigeren als hij de kans krijgt. Dat gaat dan wel ten koste van jou en de mensen om je heen. Je wilt toch ook liever een cao die goed dekkend is? Bel of e-mail naar ons Landelijk Actiecentrum.

Peter de Jong
Coördinator collectieve actie CNV Vakmensen
M 06 51 60 19 67
T 030 751 1450
E actie@cnvvakmensen.nl

Ps: mogelijk ben je de afgelopen week door ons gebeld en heb je wijzigingen doorgegeven. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid