Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Heb je al gestemd over het KLM-voorstel?

Op 22 augustus heb je een nieuwsbrief van ons ontvangen om te kunnen stemmen over het KLM-voorstel. Heb je al van de mogelijkheid gebruik gemaaktý

Heeft het uitbrengen van mijn stem nog nut?

Deze week heeft De Unie bekend gemaakt dat een meerderheid van zijn leden heeft ingestemd met het KLM-voorstel. Dat betekent dat De Unie akkoord gaat men de KLM-voorstellen. Maar dat is maar 1 van de 5 vakbonden die de KLM grond cao afsluiten. Of de KLM-voorstellen doorgevoerd gaan worden is ook afhankelijk van het stemmingsresultaat van de andere vakbonden. Daarom, als je nog niet hebt gestemd, breng dan zo spoedig mogelijk je stem uit. De stembus sluit op 6 september 2016!!!

Breng je stem uit door hier te klikken. Geef ook vooral aan waarom je voor of tegen het voorstel van KLM stemt. Wat ons betreft wordt de opkomst zo hoog mogelijk!

Het volledige voorstel

Het volledige voorstel nog eens nalezen? Je kan het downloaden door hier te klikken.

Wat zijn de consequenties van mijn stem?

Als een meerderheid van de leden voor stemt, dan kunnen wij in principe als CNV Vakmensen besluiten om de cao tekenen, maar wij zullen zo lang mogelijk koersen op breed draagvlak onder alle bonden. Alhoewel verder onderhandelen dan is uitgesloten, krijg je recht op alles wat in het voorstel staat. Bij een uitslag tegen wordt het verder onderhandelen, actie voeren, of de bestaande cao in de lucht houden.

Vragen/contact?

Voor vragen en informatie kun je vanzelfsprekend terecht bij Dolf Polders (d.polders@cnvvakmensen.nl / 06-51602050) of Michiel Wallaard (m.wallaard@cnvvakmensen.nl / 06-20471892).

Succes met het stemmen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid