Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Enquete over stand van zaken bij Aldi

Afgelopen jaren hebben jullie samen met het CNV Dienstenbond veel misstanden bij de Aldi aangepakt. Inspectie SZW is ingeschakeld, er zijn onderzoeken geweest, plannen van aanpak gemaakt, aanpassingen gedaan en contracten van filiaalleiders zijn aangepast.

Kortom, er is veel gebeurd en we hebben samen heel veel bereikt.
Inmiddels is CNV Dienstenbond door een fusie CNV Vakmensen geworden. Als bestuurder heb ik vijf jaar ontzettend veel met jullie en de Aldi meegemaakt. Ik ken Aldi door en door. De goede kanten, maar ook de slechte kanten. Er is veel vertrouwen, maar ook wantrouwen. Hoe betrokken ook, het belang van de werknemers en CNV leden staat boven alles en daarom is de tijd rijp voor een frisse blik.

Mijn collega, Pien Zijlstra, zal daarom de Aldi onder haar hoede nemen. Zij is zeer kundig en ik heb er alle vertrouwen in dat jullie op haar kunnen rekenen en haar kunnen vertrouwen daar waar nodig. Voordat zij kan beginnen, is het wel van belang om haar een stand van zaken te kunnen geven. Jullie weten als beste hoe het er binnen de Aldi aan toe gaat, op gebied van communicatie, waardering, flexibiliteit, werkdruk en veiligheid.

Daarom verzoek ik jullie de vragenlijst in te vullen via www.cnvvakmensen.nl/aldi (neemt ongeveer 5 minuten in beslag), zodat Pien weet wat de huidige stand van zaken is. Ik dank jullie alvast voor het invullen hiervan en voor de intensieve en eerlijke samenwerking!

Roos Rahimi
Bestuurder

E  r.rahimi@cnvvakmensen.nl
M 06-30518508
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid