Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Enquête STS-regelingenboek

Binnenkort gaan wij en de andere bonden met jouw werkgever in overleg om het bestaande STS-regelingenboek te verlengen. Dit proces is min of meer vergelijkbaar met cao-onderhandelingen: zowel bonden als STS kunnen voorstellen doen om bestaande afspraken te wijzigen.

Laat ons weten in welke mate je wel of niet tevreden bent met het huidige STS-regelingenboek. Wij willen ook graag weten wat je eventueel wilt veranderen en waarom en hoe die afspraak uit het regelingenboek naar jouw smaak veranderd zou moeten worden. Je kunt het huidige regelingenboek rechts op deze pagina vinden onder 'Downloads'.

Je kunt je mening laten weten door onze enquête in te vullen. Klik hier om de enquête te openen.

Hoe nu verder?

Op maandag 8 augustus bespreken we het resultaat van deze enquête met de andere bonden. Het idee is dat de bonden een gecoördineerde inbreng leveren bij de onderhandelingen over een nieuw regelingenboek. In augustus zullen bonden en STS een eerste inventarisatie hebben van de wijzigingsvoorstellen. In september begint het daadwerkelijke overleg ook inhoudelijk. Wij houden je daarvan op de hoogte. Gevoelige onderwerpen zijn de flexregeling/urenbank en onderdak gedurende langere projecten waarbij elders overnacht moet worden (huisjesregeling).

Wij rekenen op een behoorlijk aantal reacties, alleen op die manier ontstaat draagvlak voor eventuele wijzigingen. Met belangstelling zien wij ook jouw reactie tegemoet.

Tot slot. CNV Vakmensen is op zoek naar leden werkzaam bij STS Nederland die zich actiever willen bezighouden met het vakbondswerk. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je mailen naar het volgende adres a.bot@cnvvakmensen.nl

Arthur Bot
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-20445190
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid