Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Ledenbijeenkomsten Energie Services Noord

Hierbij nodigen CNV en FNV jullie uit voor een reeks nieuwe ledenbijeenkomsten om jullie volledig bij te praten over de status van het sociaal plan.

De date, tijden en locaties van deze bijeenkomsten vind je rechts onder 'Downloads'.

Bezoek aan Engie Belgïe voor een goed sociaal plan!

Het bezoek aan België op 26 april was een succes. Philippe van Troeye, de baas van Han Blokland, was aanwezig en schudde elke werknemer persoonlijk de hand. Er was tijd en ruimte om de ernstige situatie bij Engie Services Noord met hem te bespreken. Maar de belangrijkste uitkomst van die dag was: Philippe van Troeye, CEO van Engie Benelux, deed een aantal keiharde toezeggingen.

Han Blokland belt met vakbonden

Op donderdag 28 april 2016 heeft Han Blokland contact met vakbonden gezocht en hebben we een afspraak gemaakt om koffie te drinken. De uitkomst hiervan zullen wij met jullie delen op de ledenbijeenkomsten.

Aangezegden laten ontslag toetsen door UWV

Veel van onze leden die zijn aangezegd, hebben gekozen om hun ontslag te laten toetsen door het UWV en hebben dus de VSO niet getekend. Dat is een verstandig besluit, nu Engie nog veel uitzendkrachten in dienst heeft en er aanwijzingen zijn dat het afspiegelingsbeginsel wellicht niet goed is toegepast.

Heb lef en ga stap in de nieuwe OR!

Nu de huidige OR zijn advies heeft uitgebracht over de reorganisatie, organiseert zij nieuwe OR-verkiezingen. Vakbonden zijn eind april uitgenodigd om OR-kandidaten te werven. Wij hoeven jullie niet te vertellen hoe belangrijk een sterke OR bij Engie is. Wij roepen onze leden op zich kandidaat te stellen voor de nieuwe OR Engie Services Noord. Neem het heft in eigen hand en vul de bereidverklaring in die je rechts onder 'Downloads' vindt. Doe dat vóór of op maandag 30 mei 2016 en mail deze naar secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl.

Tot 17 en/of 19 mei!

Wilko van Niejenhuis
Bestuurder CNV Vakmensen
T 06 51 60 20 17
E w.vanniejenhuis@cnvvakmensen.nl


Lees ook

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid