Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Delta Lloyd Groep: contact center medewerkers

De werkgever Delta Lloyd Groep (DLG) wil de vaste toeslagen voor het werken in de avond, in een overgangsregeling, afschaffen. Dit met als reden omdat er niet meer in de avond gewerkt wordt. Graag willen wij u mening hierover weten. Daarom organiseren we een personeelsbijeenkomst.

Deze zal plaatsvinden in Arnhem maandag 15 februari om 18:00 uur.

Deze nieuwsbrief is bestemd voor de medewerkers van het Contact Center in Arnhem. Mocht u niet tot die doelgroep behoren dan bieden wij onze excuses aan voor het ongemak en kunt u deze nieuwsbrief als ongestuurd beschouwen.

Vaste toeslagen voor werken in de avond
Na twee pilots, mei 2014 voor zorg en januari 2015 voor schade, wordt er niet meer gewerkt in de avond bij het contact center. Volgens de werkgever worden er nog steeds vaste toeslagen voor het werken in de avond uitbetaald. Zij willen hier, in een overgangsregeling, vanaf.

Er zijn twee soorten toeslagen die vallen onder het voorstel van de werkgever:
1. Persoonlijke toeslag in vaste vorm voor medewerkers die voor 1 juli 2001 in dienst waren, en
2. Een vaste toeslag in de vorm van een vast bedrag waarvoor medewerkers in vaste avonden werden ingedeeld.

Personeelsbijeenkomst
Om een goed beeld te krijgen van deze discussie hebben willen wij u uitnodigen voor een personeelsbijeenkomst. De werkgever zal ook een communicatie over de bijeenkomst sturen zodat we een zo groot mogelijk bereik hebben.

Arnhem, maandag 15 februari om 18:00 uur. Locatie is ons nu nog onbekend, maar volgt in de communicatie van de werkgever.

Reacties/Vragen?
Uiteraard kunt u ook met uw reacties en vragen bij ons terecht via de mail op het adres a.towhidi@cnvvakmensen.nl

AfshinTowhidi
Bestuurder
M: 06-20471883
E: a.towhidi@cnvvakmensen.nl

16-0427/AT/avg