Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao Rabobank: leden stemmen voor

De afgelopen weken konden jullie stemmen over het onderhandelingsresultaat en konden jullie de bijeenkomsten bezoeken die georganiseerd waren. Jullie hebben voor het resultaat gestemd: 70% stemde voor de nieuwe cao en het sociaal plan.

Alle leden die de moeite hebben genomen om te stemmen wil ik hierbij bedanken. Ook wil ik de leden bedanken die input geleverd hebben en (kritische) vragen stelden.  De bijeenkomsten werden wisselend bezocht. De bijeenkomsten in Woerden en Nijmegen waren druk bezocht en een succes.

Cao-tekst

We zijn nog niet klaar. De gemaakte afspraken worden verder uitgewerkt en er moet hard gewerkt worden om de teksten van het sociaal plan en de cao klaar te krijgen. Hierover zullen jullie nog nader geïnformeerd worden.

Hoe nu verder?

Velen van jullie hebben mailtjes gestuurd en gebeld met informatie en vragen over de lopende reorganisaties. Blijf dit vooral doen! Heb je vragen over de reorganisatie die jou raakt, heb je vragen over de gevolgde procedures? Bel en mail. Alleen zo kunnen we als CNV Vakmensen deze grote veranderingen binnen de bank kritisch blijven volgen.

Dreigend ontslag? Handel snel, schakel ons in

Verwacht je boventallig te worden of ben je aangezegd: neem dan bij twijfel altijd contact op met ons. Onze helpdesk en onze juristen of ondergetekende zijn er om jou te helpen in deze lastige tijd. Teken niet zomaar een overeenkomst zonder die goed nagekeken te hebben! Je bent lid van CNV Vakmensen: maak dan ook gebruik van onze expertise.

Wat kun jij doen?

CNV Vakmensen heeft leden nodig die de ogen en oren zijn binnen het bedrijf. Geef signalen over zaken door aan ons. Wil je actief meedoen, dan kun je je aansluiten bij Team CNV, een klankbord/kadergroep binnen Rabobank van CNV leden die actiever willen meedenken en doen. Wil je meedoen, mail naar r.mol@cnvvakmensen.nl 

Roderik Mol
bestuurder

M 06-20471890
r.mol@cnvvakmensen.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid