Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao onderhandeling AH Logistics van start!

Op donderdag 14 februari jl. zijn de onderhandelingen van start gegaan voor een nieuwe cao Albert Heijn Logistics. Het was een rustig en constructief begin, op deze Valentijnsdag.

Deze eerste ronde stond vooral in het teken van het toelichten van de wijzigingsvoorstellen van betrokken partijen. Verder zijn er nog wat procesafspraken gemaakt. Heel spannend is zo’n eerste overleg zelden.

De onderhandelende partijen, vakbonden en Albert Heijn, hebben afgesproken om nog geen inhoudelijke informatie te delen. De voorstellen en wensen die nu op tafel liggen in ogenschouw genomen, zie ik aangrijpingspunten om tot elkaar te kunnen komen. Maar of dit ook daadwerkelijk zo blijkt te zijn zal duidelijk worden gedurende het onderhandelingstraject dat halverwege maart verder zal gaan.

Zodra ik je te zijner tijd meer inhoudelijk kan informeren, zal ik dat zeker doen.

Ik hou je op de hoogte!


Meer leden = meer invloed!
Jij bent al lid, maar jouw collega misschien nog niet. Stuur daarom deze mail door naar jouw niet georganiseerde collega’s. Als jij nu jouw collega lid maakt, staan we collectief sterker! We helpen onze leden daarnaast door ze persoonlijk te adviseren, bijvoorbeeld op juridisch vlak. Jouw collega kan lid worden door te gaan naar https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Als jij vragen/opmerkingen hebt, kan je terecht bij jouw bestuurder Martijn den Heijer, telefoonnummer 030 751 1950 of ook er e-mail m.denheijer@cnvvakmensen.nl / Twitter: @mdenheijer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid