Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Cao Carglass, verandering leden vergaderingen

Eind december ontvingen jullie een uitnodiging voor de ledenvergaderingen over het resultaat van de cao onderhandelingen bij Carglass. Doordat er grote belangstelling is, zijn de vergaderdata en plaatsen aangepast, om meer mensen de gelegenheid te geven aanwezig te zijn.

Uit een aantal reactie bleek dat er toch meer belangstelling is om uitleg te krijgen over de afspraken in de Cao en jullie pensioenregeling. Dat is een goed teken. Deze cao heeft namelijk een aantal mooie afspraken, maar het is dan wel belangrijk om te weten hoe dat deze werken. Dus is het goed dat veel mensen naar deze vergaderingen komen, het is immers jullie cao en het gaat om jullie geld en mogelijkheden.

Hieronder treffen jullie het aangepast overzicht van de vergaderdata en plaatsen. Kijk even goed naar de juist datum en juiste plaats van de vergadering in jouw buurt. Zo voorkom je dat je op de verkeerde dag komt of naar de verkeerde plaats gaat.

Vergaderoverzicht
CNV Vakmensen en FNV nodigen alle leden uit om naar één van deze vergaderingen te komen op:

  • 11 januari 2016, Jeroen Boschlaan 220 te Eindhoven
  • 12 januari 2016, Bergerweg 71b te Sittard
  • 18 januari 2016, Mercurius 17a te Heerenveen
  • 19 januari 2016, Brugge 20 te Barendracht
  • 20 januari 2016, Deltaweg 135 te Arnhem


Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur!

Tot slot
Thuisblijven is gemakkelijk, maar je toekomst is heel belangrijk. Maak de juiste keuze en kom naar de vergadering en neem je collega mee!

Ik wens jullie en jullie naasten een voorspoedig, maar vooral gezond 2016!

Blijf ons steunen en wordt lid of maak uw collega lid. Samen maken wij het verschil! Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: Het 1e halfjaar 50% korting op de contributie!
Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!


Ron Smeets
Bestuurder
M: 06-51115594
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl 


16-16/RS/hn