jubileum cnv vakmensen
Al 125 jaar een beweging van vakmensen
CNV Vakmensen viert feest!
Sluiten
Kom naar ons congres!

Op dit congres willen we samen met onze (kader)leden vieren wat is bereikt én natuurlijk onze plannen voor de toekomst presenteren. Want klaar zijn we nog lang niet. Mogen wij jou verwelkomen op 29 november?

Meld je online aan
Jubileum

CNV Vakmensen viert 125-jarig bestaan

In 2019 bestaat CNV Vakmensen maar liefst 125 jaar. Dat vieren we een jaar lang met interessante bijeenkomsten, leuke activiteiten en feestelijke aanbiedingen.

1250 euro voor goed doel

Vanaf 1 januari loopt er een speciale lid-werft-lidactie waarbij je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt twee cadeaubonnen van 25 euro van ons krijgt. 10 ledenwervers krijgen bovendien een bedrag van 1250 euro dat ze mogen weggeven aan een vereniging, stichting of goed doel van hun eigen keuze.

Over de grens

De afgelopen 125 jaar hebben we veel bereikt. Helaas zijn de rechten van werknemers in veel andere landen nog steeds niet goed geregeld. Ook daar hebben we een taak te vervullen. Tijdens het jubileumjaar besteden we daarom speciale aandacht aan Bangladesh, bekend van de dramatische werkomstandigheden. Wij steunen Green Bangla, de vakbeweging die in het bijzonder opkomt voor de positie van Bengaalse vrouwen.

Congres

Op 29 november organiseren we ons jubileumcongres in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Vanaf 12.00 uur kan je met ons genieten van een “inlooplunch”. Om 13.30 uur start het congres en om 17.00 uur sluiten we af met een hapje en drankje. We hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld met toonaangevende sprekers, een prikkelend debat en de presentatie van het nieuwe visieprogramma van CNV Vakmensen. Uiteraard staat ontmoeting centraal.

Busvervoer naar Congres

Voor onze leden in het Noorden en Zuiden van het land hebben we gratis busvervoer geregeld voor het Congres op 29 november. Er rijden vier bussen. Zie hieronder de vertrekpunten en de opstapplaatsen op de route.

Bus 1

 • Opstappen bij Groningen, Kardinge om 09.00 uur.
 • Opstappen bij Assen, Van der Valk om 09.30 uur.
 • Opstappen bij Rogat, de Raket om 10.20 uur.
 • Opstappen bij Zwolle, Hotel Mercure om 10.45 uur.

Bus 2

 • Opstappen bij Drachten, Transferium om 09.00 uur.
 • Opstappen bij Heerenveen, Mc Donalds om 09.30 uur.
 • Opstappen bij Emmeloord, Van der Valk om 10.15 uur.
 • Opstappen bij Lelystad, NS station (voorzijde aan de Stationslaan) om 11.00 uur.

Bus 3

 • Opstappen bij Rijssen, NS Station om 09.45 uur.
 • Opstappen bij Deventer, Carpool Epse om 10.30 uur.
 • Opstappen bij Apeldoorn, Mc Donalds Zuid om 11.00 uur.

Bus 4

 • Opstappen bij Weert, NS Station om 10.00 uur.
 • Opstappen bij Eindhoven, Van der Valk om 10.30 uur.
 • Opstappen bij Den Bosch, Mc Donalds Rosmalen om 11.15 uur.

Als je hiervan gebruik wilt maken, geef dit dan aan in het inschrijfformulier hieronder.

Declaratieformulier

Leden die geen gebruik kunnen maken van het gratis busvervoer, krijgen hun reiskosten vergoed. Kaderleden doen dit via de declaratieapp. Leden kunnen een declaratieformulier downloaden. Neem het formulier ingevuld mee naar het congres en lever het in bij de inschrijfbalie. Reis je met het openbaar vervoer dan kun je, nadat je de vervoerbewijzen aan het formulier hebt toegevoegd, het formulier opsturen naar M. Veit, Antwoordnummer 4308, 3500 VE Utrecht.

Download hier het declaratieformulier >

Wie 125 jaar wordt, trakteert!

Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je 2x een cadeaubon van 25 euro én maak je kans op een donatie aan een goed doel naar keuze t.w.v. 1250 euro.

Werf een lid

Meld je aan voor ons jubileumcongres

Tijdens het jubileumcongres maken we foto’s en kan het zijn dat je gefotografeerd wordt. Deze foto’s zijn bedoeld om een sfeerimpressie van het congres te geven. Verder voegen we geen namen of tags aan de foto’s toe. Bij het aanmelden voor het jubileumcongres ga je akkoord dat je gefotografeerd kunt worden en dat foto’s waarop je staat kunnen worden gedeeld.
Vul hier je gegevens in
Aanhef

*
*
*
*
Ben je lid? Vul hier je relatienummer in.
Geen lid, vul dan hier je organisatie/het bedrijf dat je vertegenwoordigd in.
*
*
Vul in als je gebruikt wilt maken van het gratis busvervoer.
*