jubileum cnv vakmensen
Al 125 jaar een beweging van vakmensen
CNV Vakmensen viert feest!
Jubileum

CNV Vakmensen viert 125-jarig bestaan

In 2019 bestaat CNV Vakmensen maar liefst 125 jaar. Dat vieren we een jaar lang met interessante bijeenkomsten, leuke activiteiten en feestelijke aanbiedingen.

1250 euro voor goed doel

Vanaf 1 januari loopt er een speciale lid-werft-lidactie waarbij je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt twee cadeaubonnen van 25 euro van ons krijgt. 10 ledenwervers krijgen bovendien een bedrag van 1250 euro dat ze mogen weggeven aan een vereniging, stichting of goed doel van hun eigen keuze.

Congres

Op 29 november organiseren we ons jubileumcongres met aansprekende gasten. Tevens zullen we ons vernieuwde visieprogramma presenteren. Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Over de grens

De afgelopen 125 jaar hebben we veel bereikt. Helaas zijn de rechten van werknemers in veel andere landen nog steeds niet goed geregeld. Ook daar hebben we een taak te vervullen. Tijdens het jubileumjaar besteden we daarom speciale aandacht aan Bangladesh, bekend van de dramatische werkomstandigheden. Wij steunen Green Bangla, de vakbeweging die in het bijzonder opkomt voor de positie van Bengaalse vrouwen.

Wie 125 jaar wordt, trakteert!

Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je 2x een cadeaubon van 25 euro én maak je kans op een donatie aan een goed doel naar keuze t.w.v. 1250 euro.

Werf een lid

Meld je aan voor ons jubileumcongres

Voor onze leden worden de reiskosten vergoed. Leden kunnen daartoe ter plekke een formulier invullen of later zodat zij bewijs van OV kunnen toevoegen. Deze declaratieformulieren kunnen gestuurd worden naar CNV Vakmensen, t.a.v. M. Veit, Postbus 2525, 3500 GM UTRECHT of m.veit@cnvvakmensen.nl
Vul hier je gegevens in
Aanhef

*
*
*
*
Ben je lid? Vul hier je relatienummer in.
Geen lid, vul dan hier je organisatie/het bedrijf dat je vertegenwoordigd in.
*
*