jubileum cnv vakmensen
Al 125 jaar een beweging van vakmensen
CNV Vakmensen viert feest!
Jubileum

CNV Vakmensen viert 125-jarig bestaan

In 2019 bestaat CNV Vakmensen maar liefst 125 jaar. Dat vierden we een jaar lang met interessante bijeenkomsten, leuke activiteiten en feestelijke aanbiedingen.

Congres

Op 29 november vond ons jubileumcongres plaats in Nieuwegein. De dag was een ontzettend succes! Wij willen alle aanwezigen, sprekers en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage. Bekijk een kort fotoverslag >

Sneltekenares op ons congres

Op ons congres was er een sneltekenares aanwezig van Visual Harvesting.
Bekijk de tekening voor een impressie van de dag (pdf) >

1250 euro voor goed doel

Vanaf 1 januari liep er een speciale lid-werft-lidactie waarbij je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt twee cadeaubonnen van 25 euro van ons krijgt. 10 ledenwervers krijgen bovendien een bedrag van 1250 euro dat ze mogen weggeven aan een vereniging, stichting of goed doel van hun eigen keuze.

Over de grens

De afgelopen 125 jaar hebben we veel bereikt. Helaas zijn de rechten van werknemers in veel andere landen nog steeds niet goed geregeld. Ook daar hebben we een taak te vervullen. Tijdens het jubileumjaar besteden we daarom speciale aandacht aan Bangladesh, bekend van de dramatische werkomstandigheden. Wij steunen Green Bangla, de vakbeweging die in het bijzonder opkomt voor de positie van Bengaalse vrouwen.