Oproep voor ledenvergadering bij Qlip te Zutphen op 10 mei 2023

Woensdag 10 mei (geen 5 mei zoals in de mailkop staat), aanvang 16.30 uur, is er in de kantine aan de Zweedsestraat bij Qlip, een gezamenlijke ledenvergadering voor de leden van Qlip. In deze vergadering zullen wij het onderhandelingsresultaat, dat wij bereikt hebben op donderdag 4 mei, met jullie directie toelichten en bespreken. Aan het einde van de vergadering kunnen de leden van de vakbonden CNV Vakmensen en FNV hun stem uitbrengen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Qlip kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven
Ze kunnen ook zelf lid worden via https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

CNV Vakmensen
Gerard van Dijk, bestuurder
E. g.vandijk@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error