Moeizame onderhandelingen cao Kaaspakhuisbedrijf

Zoals eerder vermeld verlopen de cao-onderhandelingen moeizaam. Er ligt een zeer slecht eindbod van de werkgevers.

Hiervan hebben wij (Leo Bons, CNV Vakmensen en Ron Vos, FNV) gezegd dat het aanmerkelijk beter moet en in onze ogen ook kan. Wanneer het in deze tijden van economische voorspoed niet kan, wanneer dan wel?

Ook speelt de discussie over pensioenen nog. Waar brengen we het opgebouwde pensioen onder wanneer het huidige pensioenfonds niet zelfstandig verder gaat? Hoe zorgen we ervoor dat de magere pensioenregeling beter wordt?

Zonder de steun van onze leden en dus ook jullie gaat het ons niet lukken om tot betere afspraken te komen. Daarom willen we ook met onze leden werkzaam bij Vergeer Kaas in gesprek.

Dat kan wat ons betreft prima op donderdag 16 mei. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven op de vergadering te zijn wil ik graag weten op welke tijdstip we de vergadering het beste kunnen houden? Misschien is het wel zo dat we meerdere vergaderingen moeten houden omdat anders niet iedereen de kans heeft om te komen.

Ook zou ik graag weten op welke locatie (een hotel of zalencentrum of buurtcentrum in Bodegraven-Reeuwijk) we de vergadering het beste kunnen houden. Zo dicht mogelijk bij het bedrijf zou dan volgens mij handig zijn.

Onderstaand mijn mailadres en telefoonnummer. Graag hoor ik van (één van) jullie op welke tijdstippen we de vergaderingen het beste kunnen houden en op welke locatie.

Wanneer ik geen bericht ontvang ga ik ervan uit dat jullie geen prijs stellen op een ledenvergadering.

Leo Bons
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 92
E: l.bons@cnvvakmensen.nl