Ledenvergaderingen nieuwe cao Hochwald

De huidige cao eindigt op 31 maart 2024. Hoogste tijd dus om vooruit te kijken en aan te geven welke onderwerpen belangrijk zijn voor de komende cao-onderhandelingen.

Er staan in Bolsward ledenvergaderingen gepland voor maandag 11 maart en dinsdag 12 maart. Het is heel belangrijk om op deze bijeenkomsten aanwezig te zijn omdat jullie dan kunnen aangeven wat er speelt binnen het bedrijf. En om duidelijk te maken welke onderwerpen belangrijk zijn om mee te nemen in onze komende voorstelllenbrief richting werkgever. Daarmee gaan we namelijk de nieuwe cao-onderhandelingen in. 

Denk daarom alvast na over zaken die je graag terug zou willen zien in een nieuwe cao en waarom dat voor jou zo belangrijk is. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomsten. Hieronder vinden jullie het tijdschema van de ledenvergaderingen. 

Maandag 11 maart: 1e bijeenkomst 13.00 uur, 2e bijeenkomst 1400 uur (beide zaal 4 boven)
Dinsdag 12 maart: 21.00 uur (kantine)

De cao online

Het hele cao-traject kan je online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen dan hebben wij geen email-adres van jou. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan. 

Werf een lid

Met meer leden hebben wij een grotere invloed op je arbeidsvoorwaarden. Werf een lid en gun een ander een voordeling lidmaatschap. Meld je collega aan, word beloond en ontvang zelf een cadeaubon van € 20. Het nieuwe lid, betaalt in totaal slechts € 24 voor de eerste 6 maanden. 

Auke Wietze Bosma
bestuurder CNV Vakmensen 
M: +31 6 8192 0453
a.bosma@cnvvakmensen.nl