Leden wijzen eindbod cao Particulier Kaaspakhuisbedrijf af

Ruim 80% van de leden die hun stem hebben uitgebracht, wijzen het eindbod van de werkgevers (Gemzu) af. Dat is een duidelijk signaal.

Eindbod is onvoldoende

De leden geven aan dat het eindbod onvoldoende is. De loonstijging is te laag, het éénmalige bedrag is te laag en de 80-90-100 regeling is te karig.

Insteek vakbonden

Wij blijven van mening dat we niet alleen afspraken willen maken over loon. Wij willen kwalitatief goede afspraken maken. Dit eindbod is hiervoor onvoldoende en dit hebben de leden nu ook duidelijk aangegeven.

Reactie aan de werkgevers

Vandaag informeren wij de werkgevers dat wij het eindbod afwijzen. Wij zullen de werkgevers oproepen om met ons betere afspraken te maken.

Vervolg

Als de werkgevers niet bereid zijn om betere afspraken te maken, dan komen wij bij de leden terug. Een goed cao-resultaat bereiken we niet alleen, maar hier zullen we samen voor moeten knokken.

Contact met leden in bedrijven

Nu het eindbod is afgewezen, zullen de leden in de bedrijven zich moeten laten horen. Alleen dan dwingen we een goede cao af.

Stuur mij een reactie als jij dit ook belangrijk vindt en iets kunt doen.

Meepraten en reageren

Alle informatie is ook te vinden op www.cnvvakmensen.nl. Ga naar het kopje cao en tik in het zoekveld Kaas in. Je komt nu op de cao-pagina Particulier Kaaspakhuisbedrijf waar deze nieuwsbrief ook te vinden is.

Maak je collega lid!

Maak je collega lid. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Samen staan we sterk. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Henk Jongsma
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-22383073
h.jongsma@cnvvakmensen.nl