Vul de CNV-enquête cao Farm Frites in

Eind augustus staat de eerste onderhandeling gepland tussen CNV Vakmensen, FNV en Farm Frites voor het afspreken van een nieuwe cao. De huidige cao liep tot en met 30 juni 2022. Om een cao af te spreken met fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden, horen wij graag wat jij belangrijk vindt. Dus: Doe mee, beslis mee en vul de enquête in! Invullen kost maar een paar minuten.

Vul de enquête in

Klik hier om de enquête in te vullen

De enquête staat open voor leden en (nog) niet-leden en invullen kan tot en met 9 augustus 2022.

Mede op basis van jullie reacties zullen we onze inzet bepalen. De uitkomst en concept-voorstellenbrief zullen wij met elkaar bespreken op de ledenvergadering op

10 augustus 2022 
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Buurtcentrum de Klinker, Bolwerk 48, 3221 VJ Hellevoetsluis

Cao-pagina

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Vul daarom de enquête in op onze cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan Farm Frites in de zoekbalk. Hier vind je een tijdlijn en kan je via deze tijdlijn de enquête invullen.

Houd de cao-pagina in de gaten

Iedereen, lid of geen lid, kan daar meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dus ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten.

CNV Vakmensen
Diana Kraan, bestuurder
M. 06 2238 9584
E. d.kraan@cnvvakmensen.nl